LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

در راستای تاکید رئیس هیات عامل ایمیدرو انجام شد؛ ۲ اقدام مهم شرکت فولاد مبارکه برای حمایت از سهامداران
شهریور ۲۰, ۱۳۹۹
گزیده اخبار فولاد مبارکه
شهریور ۲۲, ۱۳۹۹
نمایش همه

مهندس مجتبی مهدیان در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش اعلام کرد: “فولادمتیل” با ورود به بخش معادن، درصدد تامین بخشی از نیاز مبارکه به مواداولیه است

شهریور ۲۲, ۱۳۹۹
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها
  • فولادمتیل

مهندس مجتبی مهدیان در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش اعلام کرد

ضمن تلاش برای بهره‌گیری مفید از پتانسیل ریلی کشور

“فولادمتیل“ با ورود به بخش معادن، درصدد تامین بخشی از نیاز مبارکه به مواداولیه است

موضوع ورود به بخش معادن و کارخانجات کوچک کنسانتره و نیز سازمان‌دهی و تلاش برای بهره‌گیری از پتانسیل ریلی کشور با هدف افزایش تولید فولاد، تصریح در تامین مواداولیه فولادمبارکه، تلاش برای ورود به بورس و… از جمله موضوعات اصلی پیش‌روی شرکت فولادمتیل است که بر اساس سفارش و تاکید مدیریت ارشد فولادمبارکه تدوین شده است.

مهندس مجتبی مهدیان، مدیرعامل فولادمتیل در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این مطلب به تشریح اهداف، برنامه‌ها و عملکرد شرکت پرداخت و با تاکید بر این که هدف و رسالت اصلی فولادمتیل در سال ۱۳۷۰ موضوع مراکز خدماتی و توزیع مناسب محصولات شرکت فولاد مبارکه به واحدهای کوچک و متوسط بوده و طی سال‌های گذشته نیز تلاش‌های زیادی در این زمینه صورت گرفته، گفت: امروز هم سامان‌دهی بازار ورق و رساندن ارزان‌تر و سریع‌تر ورق به مصرف‌کنندگان جزء اولویت‌های ماست که با تمام توان در این راستا فعالیت کرده و خواهیم کرد.

وی با اشاره به این که امروز در کشور بالغ بر ۲۰ تا ۳۰ کارخانه کنسانتره کوچک و یا واحدهای تولید مواداولیه وجود دارد که برای تولیدکننده بزرگی مانند فولاد مبارکه امکان‌پذیر نمی‌باشد تا وارد قرارداد مستقیم با آنها شود، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های متیل کمک به تامین مواداولیه فولادمبارکه است به گونه‌ای که هم‌اینک معادن و کارخانه‌های کوچک کنسانتره‌‌‌ در سراسر کشور وجود دارند که قادر نیستند محصول خود را به‌طور مستقیم در اختیار کارخانجات بزرگ قرار دهند، در همین راستا ما با حمایت آنها بسیاری از آنان را ترغیب به افزایش تولید کرده‌ایم تا به‌جای واسطه به‌طور مستقیم در کم‌ترین زمان و با قیمت روز، به پول خود دست یابند و دغدغه فروش نداشته باشند، ضمن‌آن‌که بدون‌شک با انجام این‌کار سطح اشتغال تولیدکنندگان کوچک نیز افزایش می‌یابد.

مهدیان با تاکید بر این‌که خرید و فروش مواداولیه موردنیاز جهت تولید فولاد توسط شرکت فولادمتیل با هدف تامین خوراک مبارکه انجام می‌شود، خاطرنشان کرد که هلدینگ فولادمتیل تا قبل از نیمه اول سال گذشته، صرفاً هلدینگ مالی نظارتی بوده، ولی هم‌اینک به‌طور عملی وارد این‌کار شده‌ است، به‌طوری که امسال قرارداد خرید و تامین بخشی از کنسانتره مورد نیاز فولاد مبارکه را در دستورکار قرار داده است.

مدیرعامل فولادمتیل هم‌چنین درخصوص فعالیت‌های این شرکت در بخش حمل‌و‌نقل نیز با اعلام این‌که فولادمبارکه به میزان بسیار زیادی محصول و مواداولیه جابه‌جا می‌کنند که اگر از جاده به ریل منتقل شود، قطعا دارای مزایای زیادی است، افزود: با فعال‌تر شدن شرکت “متیل‌همیار” از دو سال پیش، زمینه حمل سه میلیون تن مواداولیه فراهم شد که طی پنج ماه (از بهمن سال گذشته تاکنون) حمل بالغ بر ۸۰۰ هزار تن محصول از جاده به ریل منتقل گردید.

به گفته او در این راستا دو استراتژی پیاده شد، ابتدا اجاره‌کردن ایستگاه سلطانیه زنجان از راه‌آهن و تبدیل آن به HUB مواداولیه با هدف خرید محصول معادن کوچک غرب کشور و دپو آن‌ها در منطقه سلطانیه بود که این کار نیز به نوبه خود باعث فعال شدن یک ایستگاه غیرفعال و اشتغال ۳۰ نفری در منطقه گردید، ضمن ‌آن‌که با شروع عملیات احداث سوله‌ در این ایستگاه و مکانیزه‌کردن بارگیری توسط نوارنقاله درصدد ایجاد زیرساخت لازم جهت حمل‌ بار به‌طور مرتب در طول سال از زنجان به سنگان هستیم.

گفتنی است، در حال‌حاضر بیش از ۵۰ تا ۷۰ واگن در منطقه سلطانیه بارگیری می‌شود و این در حالی است که در حال برنامه‌ریزی برای خرید زمین‌های اطراف و احداث یک ریل جانبی با هدف دو برابر کردن میزان حمل محصول به سنگان هستیم.

مهدیان با اشاره به این‌که مشابه همین اقدام در یزد نیز در حال انجام است که طی آن در منطقه یاد شده بندر خشک احداث، تا از طریق ریل، محصول به سنگان منتقل شود، گفت: در ادامه برنامه توسعه ایستگاه همدان نیز تجهیز شده و همچنین درصدد احداث ایستگاه ریلی در سنگان هستیم تا ظرفیت فعلی تخلیه و بارگیری افزایش یابد. در این راستا، مذاکرات مربوطه انجام، پیش‌نویس قرارداد به راه‌آهن ارسال و به زودی قرارداد نهایی منعقد می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که استراتژی ما ورود به حوزه سنگ‌آهن است، تصریح کرد: امروز عموم قطارهای باری که کنسانتره به سنگان حمل می‌کنند، عموما به هنگام برگشت خالی از بار هستند در همین راستا ما در تلاش هستیم از معادن منطقه و حتی افغانستان بارهای مربوطه را حمل و در اختیار کارخانجات کوچک کنسانتره غرب و جنوب‌غرب کشور قرار دهیم تا ضمن افزایش راندمان حمل ریلی و کاهش بهای تمام‌شده حمل، مشکل تامین سنگ‌آهن تولید‌کنندگان کنسانتره نیز حل شود.

به گفته مهدیان حمل از مبادی کارخانجات و معادن به ایستگاه‌های راه‌آهن توسط رانندگان کامیون انجام می‌شود و در نتیجه کامیون‌داران نیز منتفع خواهند شد.

مدیرعامل شرکت فولادمتیل افزود: این شرکت درصدد برنامه‌ریزی خرید واگن و لوکوموتیو به منظور در اختیار ‌‌داشتن قطار کامل است که تحقق این مهم باعث کاهش قیمت تمام‎ شده و نیز توسعه شرکت خواهد شد.

مهدیان هم‌چنین در خصوص سامان‌دهی توزیع محصولات فولادمبارکه، ازطریق مراکز خدماتی نیز با اعلام این‌که در دسترس قرار‌دادن محصول با مناسب‌ترین قیمت و سریع‌ترین شکل وظیفه اصلی این مراکز است، تصریح کرد: با توجه به سهم اندک این مراکز از تولید شرکت فولادمبارکه در سال و با در اختیار‌ داشتن حدود ۳ درصد کالای انباری (حدود ۲۰۰هزار تن از ۷ میلیون تن تولید)، عملاً اثرگذاری این مراکز در تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها ناچیز است.

او هم‌چنین ایجاد بارانداز برای مبارکه در استان‌های اصلی مانند استان اصفهان، مشهد، تبریز، مرکزی و تهران را یکی از برنامه‌های شرکت دانست و گفت: سرویس‌سنترهای واقع در استان‌های خوزستان و یزد را مکلف کرده‌ایم که در سریع‌ترین زمان با تغییر مکان خود به خطوط ریلی متصل شوند.

مدیرعامل شرکت فولادمتیل ورود به بورس با هدف تامین مالی طرح‌های توسعه را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و افزود: یکی از مباحث اصلی ما بحث ورود به فرابورس و استفاده از بازار سرمایه است تا منابع مالی مورد نیاز برای طرح‌ها فراهم شود. پیش‌بینی‌ها حکایت از ورود فولادمتیل به فرابورس تا پایان امسال است.

وی با اشاره به این که نگاه ما تحقق فرآیند سودآوری در راستای توسعه فولادمبارکه است و اعتقاد داریم که رشد ما، رشد مبارکه خواهد بود، افزود: ما در چندین مرحله افزایش سرمایه خواهیم داشت که اولین مرحله تا پایان شهریور نهایی می‌شود.

مهدیان یکی از مشکلات عمده پیش‌رو در صنعت را نوسانات قیمت دانست چراکه نوسانات قیمتی در بازار و عدم‌ثبات آن همواره ایجاد مشکل و تاخیر در اجرای پروژه‌ها را در بر دارد. بدون‌شک در صورت پایداری نرخ‌ها، می‌توان استراتژی و برنامه مشخصی را پیاده‌سازی کرد.

وی در پایان با اشاره به تدوین سند کسب و کار و استراتژی شرکت فولادمتیل با نگاه به افق ۱۴۰۴ اظهار امیدواری کرد که هلدینگ فولادمتیل به بزرگ‌ترین تامین‌کننده مواداولیه صنعت فولاد و گسترده‌ترین شبکه توزیع محصولات فولادمبارکه تبدیل گردد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز