LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

مواد خام فولاد روند قیمت‌ها نزولی است اما آیا به پایین‌تر از حد خود رسیده است؟
آذر ۲۷, ۱۴۰۱
عدم تولید ناشی از محدودیت انرژی شرکت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۰
آذر ۲۸, ۱۴۰۱
نمایش همه

برگزاری اولین همایش تخصصی انرژی در صنعت فولاد

آذر ۲۸, ۱۴۰۱
موضوعات
  • اخبار
برچسب ها

همایش تخصصی انرژی در صنعت فولاد در روز ۲۸ آذرماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد .

در ابتدای این همایش دکتر بختیار، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو درخصوص میزان رشد انرژی برق تحویلی به صنایع و ناترازی میان تولید و مصرف برق مواردی را مطرح کردند که باهم می‌خوانیم:

وی گفت: در سال گذشته با ۱۵ هزار مگاوات ناترازی میان تولید و مصرف برق مواجه بودیم که در صورت عدم‌‌رفع این چالش به بیش از ۳۰ هزار ناترازی در صنعت برق تا سال ۱۴۰۵ خواهد رسید.

بختیار افزود: برنامه تامین ۳۵ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در چهار سال آینده در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد که از این میزان ۱۵ هزار مگاوات تولید و تامین برق از طریق نیروگاه‌های حرارتی،۱۰ هزارمگاوات از طریق صنایع خودتامین و ۱۰ هزار مگاوات دیگر نیز از طریق نیروهای تجدیدپذیر تامین خواهد شد.

بختیار: میزان انرژی برق تحویلی به صنایع رشدی ۱۳ درصدی در نیمه نخست سال‌جاری و سال گذشته داشته است.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو گفت: در پی عقد تفاهم‌نامه وزارت نیرو و وزارت صمت، تسهیلاتی برای افزایش ظرفیت نیروگاهی صنایع از قبیل همکاری و پیگیری برای اخذ سهمیه سوخت نیروگاهی از کمیته تخصیص سوخت، حمایت‌های لازم در خروج اضطراری و یا تعمیرات احداث شده، عدم شمول برق مصرفی این صنایع تا سقف تولید نیروگاه‌های خودمصرف از محدودیت برق در دوره اوج بار، اجازه تبادل انرژی با نرخ توافقی بین صنایع تولیدکننده و مصرف کننده برق و… درنظر گرفته شده است.

در ادامه این همایش نیز دکتر سبحانی، رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران عنوان کرد: تامین حداقل ۱۰ هزارمگاوات برق، پیش‌نیاز دستیابی به افق ۱۴۰۴

وی گفت:تولید سالانه دنیا دو میلیارد تن است که ایران با ۳۰ میلیون تن تولید رده دهم تولیدکنندگان را داراست و این درحالی‌است که ظرفیت نصب‌شده ۴۵ میلیون‌ تن است. یکی از دلایل عدم‌تحقق ظرفیت خالی ۱۵ میلیون تنی فولاد کشور تامین زیرساخت‌های نیرو از قبیل برق و گاز است.

سبحانی افزود: ۷۵ درصد تولید فولاد دنیا از انرژی زغال‌سنگ است که این مهم در ایران، برخلاف سایر تولیدکنندگان دنیا از گاز به‌عنوان احیاکننده استفاده می‌شود.

رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران : صدور مجوزهای ساخت واحدهای جدید تولید فولاد با وجود عدم‌توانایی تامین زیرساخت‌های انرژی از چالش‌های اساسی صنعت فولاد است که تبعات آن فاجعه‌بار است.

وی افزود: سه وزارت صمت، نیرو و نفت با برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی درخصوص میزان انرژی قابل تخصیص به صنایع تا دو دهه آینده، برنامه‌ریزی جامع جهت صدور مجوز برای واحدهای تولیدی جدید و افزایش ظرفیت فولاد را داشته باشند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

بررسی تولید کبالت به تفکیک کشورها در سال ۲۰۲۳


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز