گروه رسانهای پردازش – در همایشی که با عنوان کنفرانس مهندسی معدن ایران و هفتمین کنگره بینالمللی معدن و صنایع معدنی در سالن چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از سوی خبرنگار گروه رسانهای پردازش دو انتقاد کلیدی صنعت به دانشگاه مورد بحث قرار گرفت.
به روز نبودن آموزههای علمی با توجه به شرایط منابع معدنی و نیاز صنعتگران به شیوههای نوین اکتشاف و استخراج عمقی که در پی آن، دانشگاه باید آماده بهروزرسانی مطالب علمی باشد.
از سوی دیگر، عدمدارا بودن تجربه کار عملی در معادن و صنایع معدنی دانشجویان از معزلهای جدی این حوزه در بهکارگیری توان فارغالتحصیلان رشته معدن به شمار میرود.
این در حالی است که از سوی برخی از شرکتهای حوزه معادن به ویژه سنگآهن آمادگی برای همکاری با دانشگاهها در حوزه آموزش و تربیت نیروی انسانی آموزشدیده اعلام شده است.
در این شرایط آیا دانشگاه آمادگی انعطافپذیری در تعریف سیلابس درسی و تخصیص ترم تحصیلی برای گذراندن طرح در معادن (مشابه دورههای طرح پزشکی) را دارد؟
دکتر محمود عبداللهی، رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تربیت مدرس در پاسخ به سوال ماهنامه پردازش گفت: طرح پزشکی طرحی موفق برای آموزش دانشجویان بوده و ما هم آمادگی پرورش دانشجو به شیوه تجربهمحور را داریم که لازمه آن همکاری دو وزارت علوم و صمت است.