شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات طی حدود یک سال توانست تملک ۲۵ معدن را در دست گیرد که هر کدام در مراحل مختلفی، از جمله طی کردن فرآیند تکمیل اطلاعات و اخذ گواهی کشف و نیز برخی در حال اکتشاف هستند.
علیاکبری: این شرکت معادن خود را در گروههایی نظیر مس و طلا، پلیمتالها، لیتیوم و عناصر نادر خاکی دستهبندی کرده است.
سه گروه تخصصی معادن شرکت تجلی به زودی به پنج گروه افزایش خواهد یافت و هر معدن توسط تیمهای دانشبنیان، کارشناسان و مدیران خبره توسعه مییابد.
علیاکبری: برای تولید کنسانتره منیزیت کارهای فوقالعادهای صورت گرفته و کارهای عملیاتی توسط محافل دانشبنیان به پیش میرود.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات: عناصر نادر خاکی طی ۱۵ تا ۲۰ سال آینده جای نفت را در بسیاری از کشورهای دنیا میگیرد، ماشینهای الکتریکی، موبایلها ماهوارهها و… مصرفکنندگان اصلی عناصر نادر خاکی هستند.
علیاکبری: یکی از معضلات در شرکتهای معدنی عضو بورس، نادیده گرفتن ارزشذاتی آنهاست. شرکتهای دارنده معادن هیچکدام ارزش ریالی معادن در حسابهایشان ثبت نمیشود.
ارزش واقعی داراییهای شرکتهای معدنی عضو بورس بسیار بیشتر از اعدادی است که در ترازنامههایشان لحاظ میشود.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات: شرکتهای معدنی باید روشی را از طریق صاحبنظران پیدا کنند تا ارزش واقعی معادن در حسابها لحاظ گردد.
بیشترین ارزش دارایی یک شرکت معدنی همان معادنی است که در اختیار دارد، اگر آن معدن رقم واقعی خود را در ترازنامه نشان ندهد به قیمت نازلی توسط سهامدارانش به فروش میرود.
علیاکبری: دولت وجوهی را که بابت عوارض معادن دریافت میکند، بهتر است آن را صرف اکتشاف در کشور کند، نهاینکه وارد خزانه کشور شود. مبالغ دریافتی از معادن باید صرف پیشرفت این بخش و افزایش تولید معادن گردد.