LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

کسب ۳ رکورد ارزشمند در فولاد تاراز/ گام بلند فولاد مبارکه در پشتیبانی ملی از تولید لوازم خانگی
فروردین ۱۹, ۱۴۰۰
انتصاب مدیرعامل جدید فولاد صنعت بناب
فروردین ۲۱, ۱۴۰۰
نمایش همه

آمادگی شرکت ”MME” در ارائه خدمات مهندسی، مشاوره و اجرای طرح‌های توسعه در صنایع فلزی و معدنی

فروردین ۲۱, ۱۴۰۰
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

دکتر بهزاد سلطانی، ضمن تشریح دستاوردها و پتانسیل تکنولوژی بومی “PERED” به ماهنامه تخصصی پردازش گفت:

آمادگی شرکت “MME” در ارائه خدمات مهندسی، مشاوره و اجرای طرح‌های توسعه در صنایع فلزی و معدنی

شرکت MME از آمادگی خود برای ارائه خدمات مهندسی، تهیه و تامین تجهیزات، اجرا و مشاوره فنی در زمینه طرح‌های توسعه جدید، توسعه زیرساخت‌ها، افزایش ظرفیت و اصلاح و به‌روزرسانی طرح‌ها خبر داد.

دکتر بهزاد سلطانی، مدیرعامل شرکت MME در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این مطلب گفت: این شرکت در زمینه پروژه‌های معدنی، انباشت و برداشت و انتقال مواد، گندله‌سازی، آهن‌اسفنجی، فولاد‌سازی، ریخته‌گری، نورد و سایر صنایع پایین‌دستی و جنبی آماده ارائه خدمات تکنولوژیکی به کلیه شرکت‌ها است، ضمن آن‌که در تکنولوژی بومی PERED®، امکان تولید انواع محصولات آهن‌اسفنجی (Direct Reduced Iron)، شامل بریکت گرم آهن‌اسفنجی (HBI) و HDRI و CDRI مطابق با نیاز مشتری و با بالاترین کیفیت برای استفاده در صنعت فولادسازی مهیا است.

وی به برخی از مزایای تکنولوژی پرد اشاره کرد و گفت: سرمایه‏گذاری اولیه کمتر، سهولت بهره‌برداری، کیفیت ممتاز محصول با حداقل نرمه ایجاد شده، افزایش سهم سرمایه‏گذاری داخلی توام با بومی‏سازی تجهیزات، بهبود شاخص‏های زیست‏محیطی (کاهش دمای دود و درصد پایین گازهای آلاینده در گازهای خروجی به اتمسفر) و کاهش مصارف انرژی (کاهش مصرف آب، گاز و برق به ازای هر تن تولید آهن‌اسفنجی) از جمله مزایای طرح پرد است.

سلطانی افزود: هم‌چنین در تکنولوژی پرد می‌توان شاهد کاهش هزینه تعمیرات و نگهداری ( نیروی انسانی، کاهش تجهیزات دوار و سایر تجهیزات، نصب رکوپراتور معکوس و حذف یک سری از کلوخه شکن‌ها و…)، پذیرش گستره وسیع‌تر مواد خام با ترکیبات متنوع به‏عنوان خوراک اولیه کارخانه آهن‌اسفنجی و طراحی بر اساس شرایط ایران بود.

مدیرعامل شرکت MME گفت: این شرکت اولین صادرکننده تکنولوژی به خارج از کشور می‌باشد که علاوه‌بر ارزآوری برای کشور، شکوه و اقتدار تکنولوژی ایرانی را نیز به جهانیان اثبات کرد. یک کارخانه آهن‌اسفنجی در چین با استفاده از تکنولوژی PERED® به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن در سال در حال راه‌اندازی آزمایشی است که امسال به بهره‌برداری کامل خواهد رسید. فن‌آوری و تکنولوژی ایرانی در راه چین است و امسال ثمره آن را خواهیم دید. کاهش مصارف انرژی و آب در تکنولوژی ایرانی PERED® در وضعیتی که کشور با محدودیت‌های شدید منابع روبرو است در کنار سایر مزایای بی‌بدیل این طرح، این تکنولوژی را مایه مباهات کشور بزرگ ایران کرده است.

وی هم‌چنین در تشریح تاریخچه و فعالیت شرکت MME اظهار داشت: شرکت MME سال ۱۹۹۶ توسط هلدینگ آسکوتک متعلق به سازمان ایمیدرو در شهر دوسلدورف آلمان با هدف به‌کارگیری آخرین تکنولوژی‌های روز اروپا در طرح‌های معدنی، فولادی و صنایع پایین‌دستی و نیز انتقال دانش فنی و بومی‌سازی آن، تاسیس شد. این شرکت با ۲۵ سال سابقه فعالیت در عرصه فولاد، ارائه‌دهنده خدمات مهندسی، بازرگانی، تامین تجهیزات و اجرا در ده‌ها پروژه فولادی از جمله طرح‌های فولاد شادگان، نی‌ریز، میانه، بافت، سپیددشت، هرمزگان، کاوه‌جنوب است و اجرای موفق پروژه‌های احیا و فولاد و افزایش ظرفیت واحدهای مختلف از جمله واحدهای احیامستقیم فولاد خوزستان را در کارنامه درخشان خود دارد.

سلطانی گفت: شرکت MME با بهره‌گیری از متخصصین و کارشناسان مجرب داخلی و به‌کارگیری تدریجیِ تجهیزات و قطعات با کیفیت ساخت داخل علاوه بر ایجاد قابلیت رقابت فنی و اقتصادی، موجب انتقال دانش فنی و بومی‌سازی بخش‌های مختلف صنعت فولاد شده است. هم‌چنین با تکیه بر تجربه کارشناسان و مهندسان خود در زمینه راهبری، تعمیرات و نگهداری کارخانجات احیامستقیم با تنوع محصولات HDRI/DRI/HBI در پروژه‌های گوناگون در ایران و دیگر کشورها، موفق به توسعه و ثبت تکنولوژی نوینِ PERED® در سال ۲۰۰۶ در کشور آلمان و ایران شد و با راه‌اندازی چهار پروژه با این تکنولوژی در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ در شادگان، میانه، نی‌ریز و بافت شکوه و اقتدار این طرح ایرانی بیش از پیش نمایان شد.

به گفته او، عملکرد ممتاز این تکنولوژی باعث شد که متخصصان فعال در حوزه طراحی و بهره‌برداری کارخانه‌های احیامستقیم PERED® را شاهکار صنعت فولاد ایران بنامند و این طرح موفق، کشور بزرگ ایران را که بزرگ‌ترین تولیدکننده آهن‌اسفنجی به روش گازی در جهان است است به عنوان دارنده تکنولوژیِ برتر در این زمینه معرفی کند.

مدیرعامل شرکت MME تصریح کرد که استقرار دفتر مرکزی MME در کشور آلمان که بزرگ‌ترین و برترین تولیدکننده غیرقابل رقابت ماشین‌آلات و تجهیزات مرتبط با صنایع معدنی، فرآوری مواد و معادن در دنیا است یکی از امتیازات مهم شرکت MME در ارتباط دادنِ صنایع معدنی و معدنکاران کشور با آخرین تکنولوژی‌های ظهور یافته جهت بازسازی و احیای کارخانجات و معادن قدیمی و یا احداث پروژه‌های جدید و همین‌طور صادرات و واردات مواد اولیه و محصولات است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز