LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

بدرقه قهرمان شمشیربازی ایران برای حضور درالمپیک توکیو توسط مهندس تقی‌زاده مدیرعامل چادرملو
تیر ۲۷, ۱۴۰۰
مدیر گندله‌سازی شرکت فولاد مبارکه خبر داد:انجام موفقیت‌آمیز تعمیرات برنامه‌ریزی‌شده واحد گندله‌سازی در تیر ماه
تیر ۲۸, ۱۴۰۰
نمایش همه

آمادگی “پارس‌حسگر پاژ” برای رفع نیاز فعالان صنایع فلزی و معدنی به انواع پمپ‌های شلنگی در سایزهای مختلف

تیر ۲۷, ۱۴۰۰
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
برچسب ها

مهندس رضا قدیری‌فر در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش خبر داد: آمادگی “پارس‌حسگر پاژ” برای رفع نیاز فعالان صنایع فلزی و معدنی به انواع پمپ‌های شلنگی در سایزهای مختلف

شرکت پارس‌حسگر پاژ که پیش از اعمال تحریم‌ها نماینده زیمنس در مناقصات ابزار دقیق آنالتیک بوده، در سال‌های گذشته با تقویت واحد مهندسی موفق به تکمیل کلیه سایزهای پمپ شلنگی از سایز DN15 تا DN100 شده است.

مهندس رضا قدیری‌فر، مدیرعامل شرکت پارس‌حسگر پاژ در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این مطلب ضمن تشریح تاریخچه و فعالیت این شرکت به خبرنگار ما گفت: شرکت پارس‌حسگر پاژ در سال ۱۳۸۶ تاسیس و در پروژه‌های صنعتی فعال بوده است. این شرکت همچنین توانسته در دهه اخیر با تحقیق در زمینه پمپ‌های پریستالتیک صنعتی و مهندسی‌ معکوس کردن یک سایز از پمپ‌های پریستالتیک (شلنگی) امریکایی به تکنولوژی ساخت این پمپ‌ها دست یابد و سایزها و تیپ‌های مختلف این پمپ را از DN15 تا DN100 تولید و به بازار عرضه کند.

وی افزود: پمپ‌های پریستالتیک از انواع پمپ‌های جابجایی مثبت هستند و قادر به انتقال اسلاری با ماکزیمم دبی ۴۰ مترمکعب در ساعت و هد ۱۶ بار می‌باشند و در صنایع معدنی مختلف از جمله کنسانتره مس، لیچینگ مس، روی و سنگ‌آهن مورد استفاده قرار می‌گیرند و بهترین نقطه به‌کارگیری آنها زیر تیکنر و پشت فیلترپرس است. این پمپ‌ها به دلیل دارا بودن دقت بالا در انتقال اسلاری، به عنوان دوزینگ پمپ نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قدیری‌فر به معرفی بیشتر پمپ‌های تولیدی این شرکت پرداخت و گفت: این پمپ‌ها به‌ویژه در ایران در زمره پمپ‌های نسبتا جدید به‌شمار می‌روند و با توجه به ویژگی‌هایی که دارند می‌توانند برای برخی پمپ‌های اسلاری که در حین کار، علاوه‌بر سایش فیزیکی، درگیر خوردگی شیمیایی نیز می‌شوند، جایگزین بسیار مناسبی باشند.

او با اشاره به اینکه این شرکت با تقویت واحد مهندسی موفق شده است که پمپ‌های جدید را نسبت به پمپ‌های اولیه نیز بهینه‌سازی کند افزود: ما در کنار سایر پروژه‌های خود، توانستیم با شرکت ملی صنایع‌مس ایران در پروژه‌های مختلفی همچون پروژه مجتمع مس‌سرچشمه، مجتمع مس‌سونگون و مجتمع مس‌میدوک جهت تامین پمپ‌های پریستالتیک و تامین شلنگ‌های مورد نیاز، همکاری کنیم، ضمن‌آنکه گام‌های موثری نیز در زمینه معرفی این پمپ‌ها به سایر صنایع و همکاری با آنها نیز برداشته شده است.

او افزایش ظرفیت تولید، بروزرسانی آزمایشگاه مجهز به تکنولوژی روزدنیا و خرید ماشین‌آلات جدید را از دیگر ویژگی‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: در پمپ‌های پریستالتیک هد از دبی مستقل است و بنابراین امکان تامین هدهای بالا(تا ۱۶ بار) برای دبی‌های کم و نیز هدهای کم (زیر یک بار) برای دبی‌های تا ۴۰ مترمکعب امکان‌پذیر می‌باشد.

مدیرعامل شرکت پارس‌حسگر پاژ همچنین دیگر نقاط قوت این پمپ‌ها را مورد تشریح قرار داد و افزود: با توجه به اینکه در پمپ‌های پریستالتیک سیال فقط از درون شلنگ عبور می‌کند و البته شلنگ نیز متناسب با سیال انتخاب می‌شود، این پمپ‌ها جهت انتقال سیالاتی که دارای خورندگی شیمیایی و فیزیکی هستند کاملا مناسبند و می‌توانند انتخاب بسیار خوبی برای انتقال اسلاری‌های خورنده در برخی از صنایع از جمله لیچینگ ‌مس باشند ضمن‌آنکه استهلاک این پمپ‌ها در مقایسه با سایر پمپ‌های اسلاری بسیار کم است و در طولانی مدت منجر به صرفه‌جویی اقتصادی قابل توجهی می‌شود.

وی در ادامه افزود: به دلیل آشنایی روزافزون صنعتگران با پمپ‌های شلنگی، در آینده‌ای نزدیک این پمپ‌ها در صنایع بسیاری مورد استفاده قرار خواهند گرفت زیرا پمپ‌های شلنگی ساختار ساده‌ای دارند که انتخاب نوع، سایز و شلنگ این پمپ‌ها (حتی با دانستن جدول هد-دبی) نیاز به دانش تخصصی دارد.

قدیری‌فر در ادامه از آمادگی این شرکت برای ارائه مشاوره و بهره‌گیری از تیم مهندسی پارس‌حسگر پاژ در انتخاب نوع و سایز پمپ شلنگی و شلنگ مناسب سیال خبر داد و گفت: این شرکت دارای خدمات پس از فروش بسیار قوی است که در هر شرایطی (شرایط تحریمی) آماده ارائه خدمت به مشتریان خود است.

مدیرعامل شرکت پارس‌حسگر پاژ عدم ارائه خدمات مناسب در زمینه انجام واردات، نبود تسهیلات بانکی آسان و مقرون به‌صرفه و اعمال مقررات مالیاتی سخت و نیز عدم همکاری موثر نهادهای دولتی در حمایت از تولید را از جمله موانع پیش‌روی تولید دانست و اظهار امیدواری کرد که در سال جدید که به عنوان سال “تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها” نام گذاری شده است، رفع مشکلات فوق در دستور کار مسوولان کشور قرار گیرد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

بررسی تولید کبالت به تفکیک کشورها در سال ۲۰۲۳


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز