LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

مدیر امورمالی شرکت فولاد اکسین مطرح کرد: تسویه بدهی سالهای گذشته تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰
دی ۱۰, ۱۳۹۹
گامی دیگر در جهت توسعه معادن خراسان جنوبی؛ انجام نخستین عملیات آتشباری در معدن سنگ آهن حنار
دی ۱۱, ۱۳۹۹
نمایش همه

از سوى مهندس نادر نادرى، مدير بخش تحقيق و توسعه ساختمان شركت “عمران‌مومان چابهار” در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصى پردازش: عمده‌ترين مزايا، ويژگى‌ها و كاربردهاى ماده معدنى “پرليت” در ساختمان‌سازى اعلام شد

دی ۱۱, ۱۳۹۹
موضوعات
  • اخبار
  • سنگ آهن و معادن
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

اصلی‌ترین ویژگی‌ها، خصوصیات و کاربردهای مصارف “پرلیت” در ساختمان‌سازی در گفت‌‌وگو با مهندس نادر نادری، مدیر بخش تحقیق و توسعه ساختمان در شرکت عمران مومان چابهار با ماهنامه تخصصی پردازش اعلام شد.

وی در آغاز این گفت‌وگو، ابتدا به تاریخچه و دلایل لزوم استفاده از مصالح و روش‌های نوین در ساخت، ازجمله استفاده از مصالحی نظیر پرلیت منبسط شده، و ضرورت فرهنگ‌سازی استفاده از این ماده معدنی در ساختمان‌سازی به خبرنگار ما گفت: امروز یکی از مشکلاتی که کشور ما در ساختمان‌سازی دارد، نبود کیفیت لازم در این بخش از صنعت، اتلاف منابع و عدم تناسب هزینه‌های صرف شده با کیفیت و کمیت دست یافته می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه استانداردسازی ساختمان و استفاده از کالاهای استاندارد در نظام اجرایی کشور به دلیل وجود زیرساخت‌های مناسب بسیار مهم است، اظهار داشت: ساخت و استفاده از هر نوع محصول استانداردی در ساخت یک ساختمان، نیاز به مواد‌اولیه و فرآیند استاندارد دارد به همین دلیل شرکت عمران ‌مومان نیز با مشاهده این نقصان درصدد پرکردن این خلاء با به‌کارگیری راهکارهای عملی آن و پیاده‌سازی استاندارد، در فرآیند ساخت ساختمان‌ برآمده است. در حال‌حاضر در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته با کپی‌برداری از روش تولید سری در صنایع خودرو، فرآیند ساختمان‌سازی را نیز، سری‌سازی و استاندارد نموده‌اند. ما نیز با هدف افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌ها و زمان ساخت به دنبال ایجاد فرهنگ و بستر عملی لازم از طریق احداث کارخانه ملات آماده و پیش‌ساخته‌سازی برای دستیابی به این مهم می‌باشیم.

نادری هدف از ورود این مجموعه به تیپ‌سازی و احداث ساختمان‌سازی را ارزان‌سازی و تولید ساختمان‌های استاندارد به‌ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهری اعلام کرد و افزود: این مجموعه پس از انجام کارهای تحقیقاتی خانه‌های گنبدی در حال به اجرا درآوردن طرح پایلوت می‌باشد و پیش‌بینی می‌گردد پس از ارائه در نمایشگاه سال آینده، ارائه آن به بازار آغاز گردد.

مدیر تحقیق و توسعه ساختمان عمران‌‌مومان با اشاره به اینکه در حال‌حاضر در شهرهای بزرگ جهان از جمله شهرهای نیویورک و سیدنی شرکت‌هایی وجود دارند که کار طراحی و ساخت یک برج‌ ۵۰ طبقه را با استفاده از فرآیند پیش‌ساخته‌سازی، از آغاز احداث تا شروع بهره‌برداری طی حدود ۲۰ ماه اجرا نموده و از این راه، عملکرد پروژه در ارتباط با آلودگی زیست‌محیطی، خواب سرمایه و زمان اجرای کار را به شدت بهبود بخشند.

به گفته نادری، طراحی و اجرا به روش پیش‌ساخته در فرآیند احداث ساختمان و استاندارد‌سازی آن فقط از طریق پیاده کردن مقدمات نرم‌افزاری (مبانی نظری و طراحی) و فرهنگ‌سازی نزد کلیه عوامل ذی‌ربط پروژه‌های ساختمانی، ازجمله سازمان‌های حکومتی، نظارتی و مجریان پروژه‌ها میسر می‌گردد.

وی با اعلام اینکه عمران‌مومان در ابتدای این راه با استفاده از افراد با تجربه، فنی و زبده، خود رأساً متولی اجرای کامل کار خواهد شد و پس از اطمینان از کیفیت و چگونگی اجرای آن، نسبت به آموزش تیم‌های خارج از مجموعه اقدام خواهد نمود. همچنین خاطرنشان کرد که خوشبختانه مرکز تحقیقات مسکن نیز در این راه گام‌های بسیار مثبتی برداشته و چون این کار، حرکتی نوپا و جدید در کشور محسوب می‌شود، پس از کسب اطمینان از عملکرد مناسب طرح، اقدام به اخذ تاییدیه از سازمان‌های متولی امر خواهیم نمود.

او کیفیت بالا و کاهش زمان اجرای کار را عاملی در راستای کاهش قیمت تمام‌شده مسکن برشمرد و تاکید کرد که یکی از دیگر دلایل سرمایه‌گذاری این شرکت در این بخش، سبک‌سازی و عایق‌سازی ساختمان‌ها جهت جلوگیری از اتلاف انرژی می‌باشد، موضوعی که امروز دولت یارانه‌ هنگفتی در مصارف همه بخش‌ها از صنایع گرفته تا مصرف‌کننده‌های مسکونی به آن اختصاص می‌دهد.

نادری در ادامه از مدیران و مسوولان مربوطه خواست تا با تشویق و حمایت‌های خود و نیز با ارایه کمک‌های مرتبط نظیر تسریع در صدور مجوزها و یا تسهیلات مالی، زمینه اجرای اینگونه طرح‌های نوین در کشور را فراهم سازند.

مدیر بخش تحقیق و توسعه ساختمان عمران‌مومان چابهار اعلام کرد متاسفانه تاکنون اکثریت بخش جامعه مهندسی کشور اعم از بخش‌های دولتی و خصوصی به دلیل تعجیل در اجرای پروژه‌های بزرگ ملی، نظیر احداث مسکن مهر و یا مسکن ملی، فرصت بسیار مناسب جهت نهادینه کردن فرهنگ استانداردسازی و پیش‌ساخته‌سازی در این پروژه ها را از دست داده است.

وی در پایان موضوع لزوم ارایه گواهینامه سبز برای ساختمان‌ها از سوی وزارت مسکن را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد که همانند کشورهای توسعه یافته، ارزش‌گذاری هر ساختمان می‌بایست بر اساس رتبه گواهینامه سبز آن ساختمان در زمان صدور پایان کار ملاک عمل قرار گیرد. این امر می‌تواند از طریق اعطای مشوق‌هایی ملموس، نظیر عودت‌بخشی از هزینه‌های مجوزهای احداث جهت سازندگان و یا بخشودگی در عوارض سالیانه ملک و یا مالیات نقل و انتقال جهت خریداران، عملی گردد. در عین حال، منابع مالی این بخشودگی‌ها و یا مشوق‌ها را می‌توان از طریق افزایش عوارض سازندگان غیراستانداراد و خریداران این ساختمان‌ها تامین نمود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز