LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

پیشرفت در استفاده از بازار مشتقه فولاد
فروردین ۲۳, ۱۳۹۹
هند عرضه زغال سنگ را متوازن مى كند
فروردین ۲۵, ۱۳۹۹
نمایش همه

منتخبی از جدیدترین اخبار شرکت فولادمبارکه

فروردین ۲۴, ۱۳۹۹
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • دسته‌بندی نشده
  • مطالب ماهنامه
برچسب ها

مساعدت ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریالی گروه توکا فولاد برای مقابله با ویروس کرونا
هلدینگ توکا فولاد در راستای عمل به تعهدات و مسئولیت های اجتماعی خود ۲میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برای مقابله با کرونا ویروس مساعدت کرد.
سعید بزرگی، عضو هیئت مدیرۀ خیریۀ بیمارستان عیسی بن مریم اصفهان و مدیرعامل شرکت صنایع ورق های پوشش دار تاراز چهارمحال و بختیاری ضمن اعلام این خبر گفت: هلدینگ توکا فولاد برای مقابله با ویروس کرونا، پس از برقراری ارتباط با قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مبلغ ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برای تأمین هزینههای خرید تجهیزات پزشکی موردنیاز بیمارستانهای درمانگر بیماری کرونا، به ویژه بیمارستان حضرت عیسی بن مریم اصفهان مساعدت کرد.
بزرگی در این خصوص گفت: با توجه به شروع موج دوم شیوع بیماری کووید ۱۹ و نیاز شدید این بیمارستان به انواع تجهیزات پزشکی ازجمله ونتیلاتور، با موافقت و دستور مدیرعامل هلدینگ توکا فولاد و همچنین با همراهی و همدلی سایر مدیران نیکوکار گروه توکا فولاد، در راستای تعهد به مسئولیتهای اجتماعی، به ویژه حوزۀ سلامت، هزینۀ خرید تجهیزات پزشکی به ویژه دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) توسط گروه توکا فولاد، تأمین و به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اهدا شد.

مدیرعامل فولاد سفیددشت مطرح کرد؛ تکنولوژی روز، حلقۀ مفقودۀ بومی سازی در صنعت فولاد
محــــمود اربـــابزاده، مدیرعامـــل فـــــــولاد سفیددشت، در یادداشتی به موضوع تکنولوژی روز به عنوان حلقۀ مفقوده بومی سازی در صنعت فولاد پرداخته است.در این یادداشت آمده است:
با توجه به اهمیت مسائل زیست محیطی، باید در انتخاب و به کارگیری تکنولوژیهای صنعت فولاد به این مقوله توجه ویژه داشت. به زبان ساده تر، باید تکنولوژی به کاررفته در این صنعت در بهینهترین حالت به لحاظ مصرف انرژی و آب باشد که این مهم جز با ارتباط مؤثر با دانش روز دنیا میسر نیست. در سالهای اخیر، رویکرد بومی سازی و ساخت داخل تا حد بسیار زیادی در رفع نیازهای صنعت فولاد مفید بوده است، اما به نظر میرسد اطلاع و استفاده از تکنولوژی روز دنیا در این رویکرد جهت ارتقا و افزایش هرچه بیشتر بهره وری، تأثیری غیرقابل انکار دارد. بدین منظور شایسته است به منظور پیشگیری از بروز تبعات فنی و زیست محیطی در آینده، که تخریب زیست بوم و تعطیلی واحدهای صنعتی از آن جمله است، نگاه سیاستگذاران در امر بومی سازی بر استفاده از دانش و تکنولوژی روز و اجتناب از به کارگیری فناوریهای قدیمی و منسوخ شده معطوف باشد.
ارباب زاده یادآور شد: اساسا مفهوم بومی سازی با خودکفایی متفاوت است و از همین رو بومی سازی های امروز در صنعت فولاد کشور را که عمدتا بر پایۀ مهندسی معکوس است، علیرغم پایان دادن به برخی انحصارها در ساخت قطعات موردنیاز این صنعت، نمی توان به طور کامل خودکفایی قلمداد کرد، چراکه خودکفایی زمانی اتفاق میافتد که بتوانیم با بهره گیری از دو بازوی «علم و تکنولوژیهای روز جهانی» و «توان ساخت داخل»، علاوه بر تولید قطعات باکیفیت و بهروز، به مرحلۀ ساخت خط تولید محصولات فولادی دست یابیم.
مدیرعامل فولاد سفیددشت افزود: البته واحدهای فولادی تمام کشورهای پیشرفته نیز خودکفا نیستند. برای نمونه، چین از زمانی که در مسیر تعامل با شرکتهای دانشبنیان و بهره گیری از توان این شرکتها قرار گرفت، توانست با ترکیب دانش و امکانات داخلی خود به رشد خوبی برسد.


بومی سازی تکنولوژی اولترا فیلتراسیون آب برای نخستین بار در کشور
محمود اربابزاده خاطرنشان کرد: یکی از چالشهای اساسی در صنعت فولاد، مسئلۀ تأمین آب است. از همین رو فولاد سفیددشت نیز علیرغم دارا بودن حق امتیاز استفاده از آب تالاب چغاخور، به منظور صیانت از منابع آب شیرین و نگاه به آینده، به عنوان نخستین واحد صنعتی استان استفاده از فاضلاب شهری تصفیه شده برای تأمین آب موردنیاز خود را در دستور کار قرار داد. در همین راستا، با یک شرکت دانش بنیان وابسته به دانشگاه صنعتی اصفهان و یکی از پیمانکاران شرکت، مبحثی با عنوان تصفیه پساب به روش اولترافیلتراسیون تعریف شد. خوشبختانه این کار به طور کامل انجام شده و از پاییز سال ۹۸، این سیستم در حال استفاده است و از این حیث، فولاد سفیددشت نخستین واحد صنعتی در استفاده از فناوری بومی اولترافیلتراسیون در سطح کشور است. همچنین این شرکت در حوزۀ ساخت قطعات یدکی نیز عملکرد خوبی داشته و در تلاش است کمپرسورهای فرایند واحد احیا را با استفاده از شرکتهای داخلی و کمک مشاوران خارجی، داخلی سازی کند.
اربابزاده افزود: متأسفانه به دلیل عدم توازن در زنجیرۀ فولاد، از معدن تا محصول نهایی، مشکلاتی اساسی در صنعت فولاد ایجاد شده، تاآنجاکه امروزه مسئلۀ مهم در صنعت فولاد، تأمین کنسانتره و گندله است و در نهایت چنانچه به قید فوریت به موضوع اکتشاف و استخراج توجه نشود، مسئلۀ کمبود سنگ در آیندهای نزدیک، کاهش ظرفیت و حتی تعطیلی برخی واحدها را در پی خواهد داشت. ازاینرو معتقدم چه در بخش استخراج و چه در بخش فرآوری سنگ آهن، کارهای بسیاری باید انجام شود تا با بهره گیری از تمام ظرفیتهای واحدهای کنسانتره سازی و گندله سازی موجود، بتوانیم حداقل نیاز واحدهای فولادی را تأمین کنیم.

افزایش سرمایۀ شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری
در روزهای پایانی سال ۱۳۹۸ و با پیشنهاد هیئت مدیره و موافقت سهامداران (شرکت فولاد مبارکه، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، شرکت فولاد هرمزگان، شرکت ملی فولاد ایران و شرکت فنی مهندسی فولاد مبارکه) شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری سرمایۀ خود را افزایش داد.
بنابراین گزارش، با این افزایش سرمایه که از محل مطالبات حال شدۀ سهامداران انجام پذیرفته است، سرمایۀ شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری از مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به ۴۲۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت و در اداره ثبت و اسناد شهرستان شهرکرد به ثبت رسید.

اقدامات فولاد مبارکه در حوزۀ سلامت کارکنان در مقابل ویروس کرونا قابل تقدیر است
مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان به همراه جمعی از کارشناسان این مدیریت، ضمن بازدید از نواحی و خطوط تولید فولاد مبارکه، اقدامات صورت گرفته در این شرکت در حوزۀ مبارزه با ویروس کرونا را مورد بررسی قرار دادند.
مجید مشایخ پس از بازدید رختکن های کارکنان خطوط تولید، مراکز طبخ، برخی از خطوط تولید و اتاقهای کنترل در جلسهای با حضور نمایندگان واحدهای مدیریت شهری، خدمات عمومی و کارشناسان بهداشت، شرکت کرد و اظهار داشت: اینکه فولاد مبارکه به سلامت نیروی انسانی خود در جریان شیوع این بیماری خطرناک به طور جدی اهمیت میدهد، قابل تقدیر است.
وی افزود: خوشبختانه فولاد مبارکه اقدامات مؤثری در خصوص ضدعفونی مستمر سرویسهای ایاب و ذهاب، تأسیسات و تسهیلات بهداشتی و رفاهی کارکنان و همچنین ضدعفونی مستمر ساختمانهای اداری و عملیاتی انجام داده است. دیگر اقدامات این شرکت از قبیل کنترل دمای بدن کارکنان هنگام ورود و خروج آنها و استفادۀ مؤثر و کافی از وسایل حفاظت فردی ازجمله ماسک تنفسی و ژل ضدعفونی کنندۀ دست و سایر ملزومات نیز در پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر این ویروس، کارآمد است.
مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان با تأکید بر اینکه اطلاعات کلی کارکنان و خانوارهای شرکت باید در سامانۀ salamat.gov.ir ثبت شود، خاطرنشان کرد: باید روند بازگشت به کار کارکنان مشکوک، مبتلا و بهبودیافته مطابق با پروتکلهای تعریف شده همچنان ادامه یابد.
مشایخ از وجود مرکز طب کار در شرکت فولاد مبارکه به عنوان ظرفیت و بستر بسیار مناسب در جهت پیشگیری از انتقال این بیماری نام برد.

فولاد سنگان همراه جامعه در مقابله با ویروس کرونا
مدیرعامل فولاد سنگان با تأکید بر اینکه این شرکت در راستای تعهد به مسئولیت های اجتماعی خود، همراه مردم منطقه بوده است گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا، با تشکیل کمیتۀ پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، اقدامات مؤثر و پیشگیرانه ای در این راستا در سطح شرکت و همراهی با جامعه انجام شده است.

علی امرائی در همین خصوص گفت: در این زمینه از ابتدا به طور مداوم بسته های بهداشتی شامل مواد ضدعفونی کننده، اسپری، دستکش و ماسک میان کارکنان توزیع شد. ازآنجا که چند هزار نیرو در قالب چندین شرکت در این منطقه حضور دارند، این شرکت با فعال کردن ایستگاه پایش سلامت (تب سنجی) در مبادی اصلی و ورودی به معادن سنگان نقش ارزندهای در جلوگیری از شیوع این ویروس در منطقۀ شرق کشور داشت و بار دیگر نشان داد این شرکت در کنار مردم و برای جامعه از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.
وی در ادامه به نقش پررنگ فولاد سنگان در کمک به بیماران مبتلا در استان و منطقه اشاره و تصریح کرد: این شرکت در راستای تعهد به مسئولیت های اجتماعی خود با اهدای یک دستگاه اکسیژن ساز به یکی از بیمارستانهای استان خراسان رضوی و همچنین اهدای تجهیزات تشخیصی از قبیل دستگاه خوانشگر میکروپلیت (آلایزا ریدر)، تب سنج های لیزری و … به بیمارستان ۲۲ بهمن شهرستان خواف و دیگر مراکز بهداشتی و درمانی، در این روزهای پراضطراب در کنار مردم بوده است.
مدیرعامل فولاد سنگان از تب سنجی اولیۀ کارکنان هنگام ورود و خروج به شرکت، تغییر سیستم ثبت ورود و خروج نیروی انسانی از کارتزنی به سیستم تشخیص چهره و ضدعفونی کردن روزانه و مستمر محیط های عمومی به منظور حفظ سلامت کارکنان شرکت فولاد سنگان خبر داد و گفت: ایجاد کلینیک خانواده و کشیک سلامت جهت پایش سلامت نیروی انسانی و خانواده های آنها و همچنین ارائۀ خدمات پزشکی رایگان در مرکز شهرستان بخش دیگری از این فعالیتها بوده است.
امرائی با اشاره به نقش و اهمیت اطلاعرسانی در پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز با آموزش و تهیه و نصب پوسترها و بنرهای آموزشی، تهیۀ کلیپ، ارسال محتوای آموزشی برای همکاران و ارسال پیامک در شبکه های اجتماعی تلاش کردیم سطح آگاهی عزیزان و همکاران خود را ارتقا دهیم.
وی اظهار امیدواری کرد با رعایت دستورالعمل های پیشگیرانه و همکاری همۀ آحاد جامعه در روزهای آتی شاهد شکست کامل این ویروس باشیم.

آبیاری فضای سبز شرکت فولادمبارکه با پساب تصفیه شده
کارخانه های صنعتی در راستای الزامات زیست محیطی موظف اند بر اساس استانداردهای تعریف شده بخشی از عرصۀ خود را به فضای سبز اختصاص دهند، شرکت فولاد مبارکه نیز در راستای تعهد به مسئولیتهای اجتماعی خود و با تأ کید حداکثری مدیریت ارشد شرکت بر ارتقای محیط زیست، بخشی از عرصۀ کلی شرکت را به فضای سبز پایدار اختصاص داده است و از طریق آبیاری با پساب تصفیه شده پایداری فضای سبز شرکت را تضمین می کند.
مدیر مدیریت شهری و زیباسازی فولاد مبارکه در مصاحبه با خبرنگار فولاد و در تشریح دستاوردهای این حوزه در سال ۹۸ با اعلام مطلب فوق افزود: داشتن فضای سبز پایدار یکی از الزامات زیست محیطی مرا کز، شهرک ها و کارخانه های صنعتی است و آنها ملزم به رعایت آن هستند. از این حیث شرکت فولاد مبارکه اقدام به اختصاص بخشی از عرصۀ کارخانه به فضای سبز نموده است و این خود نشانگر توجه جدی این شرکت عظیم صنعتی به مسئولیت های اجتماعی و الزامات زیست محیطی است. حدود ۹۹ درصد این فضای سبز شاداب تحت آبیاری قطره ای است و با حداقل میزان آب مصرفی، آبیاری میشود. ضمن اینکه بخش عمدۀ منبع آب آبیاری، پساب بهداشتی واردشده به شرکت است. رامین بختیاری افزود: نقش و اهمیت فضای سبز در چنین مرا کزی از اهمیت ویژهای برخوردار است که مهمترین آن، ترسیب کربن و کاهش آلودگیهای احتمالی محیط داخل و اطراف شرکت است. وجود فضای سبز پایدار در محیط شرکت و اطراف آن قطعا باعث ایجاد زیبایی های بصری و چشم اندازهای طبیعی و لذتبخش برای کارکنان میشود و این امر خود در افزایش میزان رضایتمندی کارکنان از محیط کار و نهایتا بهره وری آنها نقش مؤثری خواهد داشت.
وی با تأ کید بر اینکه فضای سبز جنگلی در داخل و اطراف شرکت تا حد زیادی به عنوان یک بادشکن طبیعی عمل کرده و با کاهش سرعت بادهای منطقه‌ای، به میزان قابل توجهی باعث کاهش پراکنش ذرات گردوغبار حاصل از فعالیت های تولیدی در سطح شرکت خواهد شد، افزود: فضای سبز فولاد مبارکه با مساحت درخورتوجهی شامل درختان سوزنی برگ کاج، سرو نقره ای و درختان پهن برگ توت و اقاقیا و نیز بخش قابل توجهی از گونه های همراه، به خوبی توانسته است نقشهای یادشده را ایفا کند.
رامین بختیاری اهم فعالیتهای صورت گرفته در حوزۀ مدیریت خود در سال ۹۸ را به شرح زیر برشمرد:
مکانیزاسیون آیتم های اجرایی نگهداری فضای سبز، شامل هرس، جمع آوری خزان، دفع علف های هرز و چال کود با هدف ارتقای ایمنی حین کار کارگران زحمتکش فضای سبز، بهبود کیفیت عملیات اجرایی و افزایش راندمان و نهایتا کاهش هزینۀ نگهداری فضای سبز؛
تکثیر بیش از ۱۰ هزار گلدان گیاه مقاوم به خشکی با توجه به محدودیتهای تأمین آب به ویژه در فصول گرم سال جهت کاشت در باغچه های گل؛
حذف بیش از ۱۵ هزار و ۷۰۰ متر طول، گیاه آبدوست برگ نو )درختچه های مورد( و جایگزینی آن با کاشت بیش از ۳ هزار متر طول، گیاه مقاوم به خشکی آتریپلکس در راستای حفظ شادابی و پایداری فضای سبز؛
پیگیری برقرسانی و گازرسانی به نهالستان فضای سبز به منظور کاهش مصرف سوخت های آلایندۀ هوا و افزایش راندمان گلخانه های فضای سبز؛
مدیریت کیفیت آب مصرفی فضای سبز با اجرای طرح اختلاط منابع آب متفاوت، شامل پساب بهداشتی وارده به شرکت و منابع آب زیرزمینی؛
پیگیری نصب کنتورهای هوشمند در منابع آب زیرزمینی به منظور کاهش قابل توجه هزینۀ حق النظاره صادره از طرف اداره آب شهرستان مبارکه؛
نگهداری مطلوب عرصه های فضای سبز با کمترین آسیب وارده به درختان در شرایطی که کیفیت خاک منطقه به لحاظ مواد آلی بسیار فقیر بوده و وجود یک لایۀ غیرقابل نفوذ کلسیتی در سطوح بالایی خاک، که مانع نفوذ ریشه به اعماق میگردد، و همچنین کیفیت نامناسب آب به لحاظ شوری و EC بالا، شرایط نامناسب فعلی را تشدید میکرده است؛
تعریف پروژۀ تحقیقاتی نیازسنجی آبی قطعات فضای سبز در راستای مدیریت بهینۀ منابع آبی موجود به دلیل محدودیت منابع فعلی با همکاری واحد تحقیق و توسعه فولاد مبارکه.


با حصول اطمینان از تأمین ایمنی و شرایط کار سالم در سال ۹۸ حاصل شد؛ دستیابی به بالاترین شاخص های ایمنی در فولاد مبارکه
مدیر بهداشت حرفه ای، ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه از حصول اطمینان از تأمین ایمنی و شرایط کار سالم در سال ۹۸ در فولاد مبارکه خبر داد و گفت: با تمهیدات و اقدامات انجام شده در فولاد مبارکه، با همت همۀ مدیران و کارکنان شرکت و شرکتهای پیمانکاری در سال ۱۳۹۸ این شرکت به بالاترین شاخص های ایمنی دست یافت.

حسین مدرسی فر در همین خصوص اظهار داشت: توسعۀ پایدار به عنوان استراتژی اصلی به منظور برآوردن نیازها بدون داشتن آثار سوء بر سلامت انسان و جلوگیری از به مخاطره انداختن قابلیت های تولید، در سالهای اخیر در صنعت، مدنظر قرار گرفته است. انسانها نقش محوری درخصوص توسعۀ پایدار بر عهده دارند و مستحق برخورداری از زندگی سالم و هماهنگ با توسعه های سازمانی هستند. رسالت واحد بهداشت حرفه ای، ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه «حصول اطمینان از تأمین ایمنی و شرایط کار سالم با حفظ محیط زیست» است و این شرکت با رعایت الزامات قانونی و بهره مندی از کار کارشناسی، توانسته نتایج قابل قبولی در این زمینه به دست آورد.
وی تصریح کرد: با توجه به رویکرد سازمانی و فعالیتهای انجام شده در قالب برنامه های ارتقای ایمنی پنج سالۀ اول (۱۳۹۵-۱۳۹۰) و پنج سالۀ دوم (۱۴۰۰-۱۳۹۶) نتایج ایمنی در فولاد مبارکه در مقایسه با میانگین فولادسازان جهان روند بسیار مطلوبی دارد.
مدیر بهداشت حرفهای، ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه ضریب تکرار حوادث (FR) در سال ۱۳۹۷ به میزان ۱٫۳۷ بوده است، گفت: با تمهیدات اتخاذ شده و با همکاری تمامی مدیران و همکاران مسئولیت پذیر در شرکت و رعایت دستورالعمل های ایمنی در سال ۱۳۹۸، این شاخص با بهبود مشهود و کاملا رضایتبخش به ۰٫۸۵ کاهش یافته است.
وی در خصوص وضعیت ضریب شدت حوادث شرکت (SR) نیز اظهار داشت: این شاخص نیز از ۰٫۱۳۵ در سال ۱۳۹۷ به ۰٫۰۱۶ در سال ۱۳۹۸ بهبود یافته است و این امر نشان از تعهد مدیران ارشد سازمان به سلامتی کارکنان و همچنین همکاری تکتک کارکنان است.
مدرسی فر در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای مرکز خدمات طب کار و درمان فولاد مبارکه اشاره کرد و افزود: در راستای حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و خانوادۀ محترم آنان در سال ۱۳۹۸ با همکاری دانشگاه اصفهان، پروژۀ نظام جامع سلامت فولاد مبارکه تدوین و جاری سازی شد.
وی ادامه داد: اهم فعالیت هایی این مرکز در سال گذشته عبارتاند از: انجام معاینات سلامت شغلی کارکنان، سنجش تناسب شغلی تمامی مشاغل شرکت با شاغلین، همکاری با امور اداری شرکت در خصوص شغل یابی همکاران دارای محدودیت شغلی، راه اندازی سیستم مکانیزۀ معاینات دورهای، ارائۀ خدمات اورژانسی به مصدومین و حادثه دیدگان اعم از امانی و پیمانکاران و همچنین همکاری کامل با آتشنشانی در مأموریتها و مانورهای برگزار شده، ارائۀ خدمات بیمۀ درمانی پایه و تکمیلی به تمامی کارکنان و خانوادۀ محترم آنان و آگاه سازی کارکنان و مسئولان شرکت از خطر بیماری کرونا در سطح کشور و همکاری در اجرای مصوبات کمیتۀ مبارزه با این بیماری.
مدیر بهداشت حرفه ای، ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اقدامات مددکاری اجتماعی شرکت گفت: مددکاری اجتماعی با رویکرد سلامت اجتماعی کارکنان و توانمندسازی افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب، اقداماتی انجام داده که شامل تدوین برنامۀ پنجساله اول (۱۴۰۳-۱۳۹۹) مددکاری اجتماعی بر اساس سلامت اجتماعی کارکنان، شناسایی شاخص های سلامت اجتماعی شاغلین، بازدید از مددجویان شاغل و بازنشسته طبق گردشکار مصوب، و مساعدت مادی و معنوی به تمامی مددجویان با موافقت مدیرعامل محترم شرکت بوده است. این در حالی است که در پی بهبود ارائۀ این خدمات، میزان خدمت رسانی به مددجویان در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ رشد ۸۶ درصدی داشته است.
وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن آرزوی سلامتی برای همۀ همکاران، از مساعدت و همراهی تمامی معاونان، مدیران و همکاران در شرکت فولاد مبارکه به ویژه حمایتهای مدیریت ارشد سازمان، از کادر بهداشت حرفه ای، ایمنی و محیط زیست شرکت قدردانی کرد و گفت: به یقین در سایۀ رعایت الزامات و دستورالعملهای ایمنی، فولاد مبارکه میتواند در سال جهش تولید نیز عملکرد موفقیت آمیزی داشته باشد.

از میان ۵۰ شرکت برتر بورسی مشخص شد: فولاد مبارکه دومین شرکت بورسی کشور
سید علی پزشک، مدیر امور عمومی فولاد مبارکه، اظهار داشت: در این رتبه بندی، رتبه های اول تا سوم به ترتیب به پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکۀ اصفهان و ملی صنایع مس اختصاص یافت.
وی در همین خصوص افزود: طبق جدول ۵۰ شرکت فعالتر معرفی شده از سوی اداره آمار و اطلاعات بورس اوراق بهادار، شرکتهای گل گهر در جایگاه ششم، چادرملو در جایگاه شانزدهم و توسعۀ معادن و فلزات در جایگاه هجدهم قرار گرفتند.
وی با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه در بین شرکتهای صنایع معدنی و گروه فلزات اساسی رتبۀ اول را دارد، گفت: همچنین شرکتهای فولاد خوزستان، فولاد کویر و فولاد خراسان به ترتیب در جایگاه های بیست ویکم، سی وپنجم و سی وششم قرار گرفتند.
مدیر امور عمومی فولاد مبارکه در ادامه تصریح کرد: شاخصهای ارزیابی شناسایی شرکتهای فعالتر در بورس اوراق بهادار تهران بر پایۀ ترکیبی از قدرت نقدشوندگی سهام و میزان داد وستد سهام در تالار معاملات (تعداد و ارزش سهام دادوستدشده)، تناوب دادوستد سهام در تالار معاملات (تعداد روزهای دادوستدشده و دفعات داد و ستدشده) و معیار تأثیرگذاری شرکت بر بازار (میانگین تعداد سهام منتشرشده و میانگین ارزش جاری سهام شرکت در دوره بررسی) است.
وی خاطرنشان کرد: ۵۰ نماد فعالتر بورس بر اساس دوره سه ماهه محاسبه شده و هر سه ماه یکبار به صورت انباشته به روز می شود.


با رشد ۱۸ برابری در فولاد مبارکه انجام شد؛ بومی سازی ۱۵۰۰ قطعه و تجهیز استراتژیک و تحریمی در سال ۹۸
رئیس برنامه ریزی بومی سازی فولاد مبارکه گفت: با توجه به تأکید مدیریت ارشد شرکت و اهمیت بومی سازی اقلام و تجهیزات استراتژیک و تحت تحریم موردنیاز خطوط تولید در سال ۹۸، روند بومی سازی در این شرکت با رشد ۱۸برابری به ۱۵۰۰ قطعه افزایش یافت.

مسیب فروغی گفت: با سرمایه گذاری شرکت فولاد مبارکه و با همت شرکتهای سازنده و دانش بنیان، روند بومی سازی در این شرکت با موفقیت به بار نشست تا همچنان روند روبه رشد و تولید مستمر در فولاد مبارکه علیرغم همۀ محدودیتها ادامه یابد.
وی صرفه جویی حاصل از بومی سازی این تعداد قطعه را به میزان ۱۴۰۰ میلیارد ریال فقط در سال مذکور اعلام کرد.
فروغی با تأکید بر اینکه بیش از ۸۲ درصد قطعات و تجهیزات موردنیاز شرکت در سال ۹۸ از محل داخل تأمین شده است تصریح کرد: این موضوع از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا میکند که حدود ۸۰ درصد منابع مالی موردنیاز این اقلام ریالی بوده است.
رئیس برنامه ریزی بومی سازی فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه تعداد قطعات و تجهیزات بومی سازی شده برای اولین بار در فولاد مبارکه از ابتدای سال جاری، با تأکید مدیریت شرکت، روند فزایندهای داشته است، گفت: در ماه های آذر، دی، بهمن و اسفند ۹۸ به ترتیب ۱۶۴، ۱۶۰ ، ۱۵۹ و ۱۸۴ قطعه با همکاری شرکتهای سازندۀ داخلی و دانش بنیان بومی سازی شده است.

رشد ۱۲ درصدی تحویل محصولات فولاد مبارکه در بازارهای داخلی و صادراتی
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه از رشد ۱۲ درصدی میزان محصولات تحویلشده در بازارهای داخلی و صادراتی این شرکت در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۹۷ خبر داد.

غلامرضا طاهری افزود: در سال ۹۸ میزان محصولات تحویلشده فولاد مبارکه به بازارهای داخلی و صادراتی از ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار تن به ۷ میلیون و ۵۸۰ هزار تن افزایش یافته است.
وی در خصوص ارزش این میزان عرضۀ محصول اظهار داشت: ارزش محصولات تحویلشده در بازار داخل و صادرات طی سال ۹۸ در مقایسه با سال قبل با ۶۷ درصد رشد از ۲۳۵ به ۳۹۱ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ میزان کل محصولات تحویلشده به بازارهای داخلی و صادراتی ۷ میلیون و ۵۸۰ هزار تن بوده است که سهم بازار داخل ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار تن و سهم بازارهای صادراتی، علیرغم همۀ محدودیتها و تحریمها، یک میلیون و ۴۵۰ هزار تن بوده است.
وی در خصوص میزان محصولات تحویلشده در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷ به تفکیک بازار گفت: میزان محصولات تحویلشده طی سال ۹۸ با ۵ درصد رشد از ۵ میلیون و ۸۶۴ هزار تن به ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار تن افزایش یافته است. همچنین صادرات فولاد مبارکه از ۸۷۸ هزار تن در سال ۹۷ با ۶۵ درصد رشد به یک میلیون و ۴۵۰ هزار تن افزایش یافته و در این شرایط اقتصادی و با وجود تحریمها برای کشور ارزآوری به همراه داشته است. ضمن اینکه ارزش محصولات تحویلشده در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷ در بازار داخل با ۵۷ درصد رشد از ۲۰۹ هزار میلیارد ریال در سال ۹۷ به ۳۲۷ هزار میلیارد ریال و ارزش محصولات صادراتی در سال ۱۳۹۸ نیز با ۱۴۷ درصد رشد از ۲۶ به ۶۴ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
شایان ذکر است فولاد مبارکه از ابتدای بهرهبرداری تاکنون توانسته است ۱۱۳ میلیون تن انواع محصولات خود را به بازارهای داخلی و صادراتی تحویل نماید که از این میزان ۹۲ میلیون تن به بازار داخل و ۲۱ میلیون تن به بازارهای صادراتی تحویل داده شده است. همچنین از ابتدای بهرهبرداری تاکنون بیشترین میزان تحویل به مشتریان بازار داخل در سال ۹۸ (رونق تولید) انجام پذیرفته است.

دستیابی به بالاترین میزان حفاری در شرکت فولاد سنگ مبارکه
کارکنان پرتوان و تلاشگر شرکت معدنی و صنعتی فولاد سنگ مبارکه در اسفندماه سال ۹۸ به بالاترین میزان حفاری به میزان ۷ هزار و ۶۲۶ متر در ماه دست یافتند.
مهرداد فقیهیان، مدیرعامل این شرکت، ضمن تأیید این خبر، رکورد پیشین حفاری در این شرکت را مربوط به بهمنماه ۹۸ و به میزان ۶ هزار و ۴۰۷ متر در ماه اعلام کرد.
وی افزود: همچنین در آخرین ماه از سال رونق تولید، کارکنان این واحد موفق شدند به رکورد جدید تولید ۱۸ هزار و ۹۰۰ تن آهک کلسینه با میانگین CO2 4.7 درصد دست یابند. کسب این موفقیت از زمان راه اندازی کورههای پخت آهک تاکنون بی سابقه بوده است.
وی افزایش بهره وری نیروی انسانی و تجهیزات و ظرفیت ایجادشده را از مهمترین عوامل کسب این موفقیتها برشمرد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

فولاد آلیاژی ایران و چشم‌انداز تولید فولاد سبز: گامی به‌سوی توسعه پایدار


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز