LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

تحلیل رتبه‌بندی کارخانه‌های فولادی آسیا در کارنامه ۱۳۶ فولادساز برتر جهان
شهریور ۲۲, ۱۳۹۹
منابع پايدار مواد معدنى در ميان نگرانى‌هاى روزافزون اجتماعى و زيست‌محيطى با چه چالش‌هایی روبه‌رو هستند
شهریور ۲۳, ۱۳۹۹
نمایش همه

مهندس علی محمدی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش تاکید کرد: استفاده از مکانیزم عرضه و تقاضا بدون‌شک مانع از ورود دلالان به بازار خواهد ‌شد

شهریور ۲۳, ۱۳۹۹
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها
  • علی محمدی
  • فولاد خوزستان

مهندس علی محمدی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش تاکید کرد

قیمت‌گذاری دستوری با یک روش خاص، برای هیچ نهاد یا سازمانی ایده‌آل نیست

استفاده از مکانیزم عرضه و تقاضا بدون‌شک مانع از ورود دلالان به بازار خواهد ‌شد

تولید سه میلیون و ۶۸۹ هزار تن شمش فولادی، تولید پنج میلیون و ۸۵۲ هزار تن گندله سنگ‌آهن، تولید سه میلیون و ۷۲۴ هزار تن آهن‌اسفنجی، فروش سه میلیون و ۷۶۶ هزار تن محصول در بازارهای داخلی و صادراتی، ثبت رکوردهای روزانه و ماهانه تولید، اجرای طرح‌‌های توسعه‌ای، بهینه‌سازی و زیست‌محیطی و حمایت از مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از جمله مهم‌‌ترین برنامه‌های اجرا شده‌ شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۳۹۸ بود.

مهندس علی‌ محمدی، مدیرعامل فولاد خوزستان با اعلام این مطلب در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش گفت: فولاد خوزستان با توجه به نا‌م‌گذاری امسال از سوی رهبری به نام “جهش تولید”، توانست از ابتدای سال تاکنون با تکیه بر توان داخلی و در مسیر تحقق این شعار، تولید روزانه و ماهانه‌ خود را ارتقا دهد و برای اولین‌‌بار در تاریخ خود، از تولید یک میلیون تن شمش فولاد در فصل بهار عبور کند.

وی هم‌چنین دستیابی به این موفقیت چشم‌‌گیر را پیام مهم خطاب به جهانیان دانست و افزود: کشورهای دنیا، به‌‌ویژه آمریکا بدانند که هر چقدر فشار تحریم‌‌های ظالمانه را بیشتر کنند، در نقطه‌ی مقابل، عزم و اراده‌ی ایرانیان در مسیر بی‌اثر کردن تحریم‌ها استوارتر می‌شود.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با اعلام این‌‌که شرکت طی سال‌های اخیر، سعی در تکمیل زنجیره تولید فولاد داشته و به همین منظور با تملک کارخانه سیمیدکو، تلاش می‎کند نیاز خود به کنسانتره و گندله را برطرف کند و از سوی دیگر با تلاش برای تملک کارخانه فولاد اکسین، در بخش پایین‌دستی نیز به تکمیل زنجیره ارزش فکر می‌کند، در پاسخ به این سوال که برنامه استراتژیک آن شرکت برای تکمیل چرخه تولید فولاد چیست، گفت: سیاست شرکت فولاد خوزستان تکمیل زنجیره ارزش از معدن تا نورد است. با تعامل سازنده با صنایع بالادستی و هم‌چنین حمایت همه‌جانبه از صنایع پایین‌دستی، سعی بر حفظ پایداری و توسعه در زنجیره صنعت فولاد داریم. راه‌اندازی شرکت گندله‌سازی سیمیدکو و پیگیری تملک سهام فولاد اکسین، مهم‌ترین بخش تکمیل زنجیره ارزش را شامل می‌شوند.

به گفته وی، تامین پایدار و اقتصادی اقلام استراتژیک (کنسانتره سنگ‌آهن، الکترود گرافیتی، قراضه و…)، نوسازی فن‌آوری‌های تولید در راستای تعالی عملیاتی و افزایش رقابت‌‌پذیری (کاهش هزینه‌های تولید و پایداری در کیفیت محصولات)، ظرفیت اقتصادی تولید، بازاریابی استراتژیک و حضور در بازارهای بین‌المللی در جهت توسعه صادرات غیر نفتی از دیگر موارد به شمار می‌آیند.

محمدی در خصوص این‌که امروزه، قیمت شمش فولاد خوزستان در بورس‌کالا به عنوان مبنای قیمت‌گذاری مواداولیه صنعت نظیر کنسانتره، گندله، آهن‌اسفنجی و… قرار گرفته و آیا مبنا قرار دادن کالای نهایی (یعنی شمش)، برای کالای قبلی ، امری منطقی است یا خیر، خاطرنشان ساخت: توافق باید بین تامین‌کننده و مصرف‌کننده باشد. قیمت‌ها باید براساس عرضه و تقاضا در بازار تعیین شود. قیمت‌گذاری دستوری با یک روش خاص برای هیچ نهاد یا سازمانی ایده آل نیست.

به اعتقاد مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، سوالی که ذهن تولیدکنندگان شمش فولاد را به خود مشغول کرده،‌ این است که در صورت عدم‌تامین نیاز فولادسازان از داخل کشور، آیا با واردات مواداولیه باز هم تولید از توجیه اقتصادی برخوردار است؛ مطمئنا در بحث سودآوری، عرضه در بازار با مشتری پایدار اولویت دارد. این‌که شمش فولاد خوزستان، مبنای قیمت‌گذاری در بورس است، نفعی را متوجه این شرکت نمی‌کند. اگر تغییر این شرایط به قیمت‌گذاری مطلوب برای مواداولیه و معدنی منجر شود، با آغوش باز استقبال می‌کنیم. البته باید گفت، سیاست‌ فولاد خوزستان تکمیل زنجیره ارزش از معدن تا نورد است. پس در صورت تحقق کامل، قیمت‌گذاری‌ها نیز دستخوش تغییرات مثبت می‌شوند.

محمدی ارزش معاملات بازار فیزیکی بورس‌کالا در چهار ماه ابتدایی امسال زا به ۵۸۰ هزار میلیارد ریال دانست و گفت: بخش صنعت با ۵۵ درصد ارزش معاملات بیش‌ترین سهم را در رینگ بازار فیزیکی از آن خود کرده است. هم‌چنین حجم معاملات فولاد در رینگ صنعتی بورس‌کالا برابر سه میلیون و ۳۵۰ هزار تن و ارزش معاملات فولاد نیز در این مدت ۲۲۷ هزار میلیارد بوده است. این آمار و ارقام نشان از اقبال بازار بورس به محصولات فولادی دارد. اگر روند قیمت‌گذاری بر اساس عرضه تقاضا دنبال شود، مطمئنا به رشد بازار و جلوگیری از ورود دلالان منجر می‌شود. ضمن آن‌که اولویت فولاد خوزستان تامین شرکت‌های داخلی است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در خصوص صادرات آن شرکت و مشکلات ناشی از تحریم‌ها نیز گفت: همان‌طور که گفته شد، اولویت فولاد خوزستان، صادرات با اولویت تامین نیاز داخل کشور است. در سال گذشته موفق شدیم بیش از ۵۰ درصد از تولید شمش خود را به اقصی‌نقاط جهان صادر کنیم. کیفیت و مشتری‌‌مداری در بازار بین‌الملل با اقبال بسیاری مواجه است. از طرفی در شرایطی که به واسطه‌ تحریم‌های ظالمانه، فروش نفت به حداقل رسیده، ‌صادرات محصولات فولادی،‌ ارزآوری قابل‌توجهی به دنبال داشته است.

وی رسیدن به موفقیت‌های یادشده و کسب عنوان صادرکننده نمونه‌ کشور در سال ۱۳۹۹ را نتیجه همت و تلاش کارکنان سخت‌کوش فولاد خوزستان دانست و از آنان قدردانی کرد.

محمدی در پایان تاکید کرد: شرکت فولاد خوزستان همواره خود را ملزم به تولید پایدار و با کیفیت می‌داند. از طرفی اولویت این مجموعه تامین شرکت‌های داخلی و حمایت همه‌جانبه از رونق اقتصادی است. در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید مزین شده است، تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم، که علاوه بر افزایش تولید محصولات با کیفیت و صادراتی،‌ در تامین ارز مورد نیاز کشور سهیم باشیم.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز