LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

پیام تبریک سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۹
سهم معدن از ارتباطات
اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۹
نمایش همه

کاهش تولید فولاد در سال جهش تولید!

اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۹
موضوعات
  • اخبار
برچسب ها
  • انجمن تولیدکنندگان فولاد

برای نخستین بار در ۱۰ سال گذشته رخ داد

به گزارش روابط‌عمومی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد میانی کشور در فروردین سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد ۲ درصدی را تجربه کرده و به ۲ میلیون و ۳۲۱ هزار تن رسیده است. اگرچه در مجموع تولید فولاد میانی کشور در فروردین ۹۹ افزایش اندک را تجربه کرده اما تولید بیلت و بلوم نزولی بوده و نسبت به فروردین سال گذشته، کاهش ۴ درصدی را تجربه کرده است. از  ۲ میلیون و ۳۲۱ هزار تن فولاد میانی تولیدشده در فروردین سال جاری، یک میلیون و ۲۸۴ هزار تن مربوط به بیلت و بلوم و یک میلیون و ۳۷ تن مربوط به اسلب بوده است. تولید اسلب در فروردین ماه امسال رشد ۱۲ درصدی را تجربه کرده است.

در فروردین ۹۸، تولید تیرآهن با کاهش ۲۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۸۵ هزار تن، تولید میلگرد با کاهش ۱۲ درصدی به ۵۲۰ هزار تن و تولید نبشی، ناودانی و سایر مقاطع طویل با کاهش ۱۳ درصدی به ۵۵ هزار تن رسیده است. در مجموع، تولید مقاطع طویل فولادی در فروردین امسال با کاهش ۱۳ درصدی به ۶۶۰ هزار تن رسیده است.

میزان تولید ورق گرم در فروردین ماه امسال نسبت به فروردین سال گذشته تغییری نداشته و ۷۸۶ هزار تن بوده است. تولید ورق سرد با کاهش ۵ درصدی به ۱۹۷ هزار تن و تولید ورق پوششدار با کاهش قابل توجه ۴۷ درصدی به ۷۳ هزار تن در فروردین سال جاری رسیده است. مجموع تولید مقاطع تخت فولادی نیز با کاهش ۳ درصدی به ۸۷۴ هزار تن رسیده است.

تولید آهن اسفنجی در فروردین ماه سال جاری با رشد ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲ میلیون و ۶۲۶ هزار تن رسیده است.

کاهش تولید و صادرات فولاد ایران

تحت تأثیر بحران کرونا، تولید محصولات فولادی در ایران برای نخستین بار در یک دهه گذشته در فروردین امسال کاهش یافته است. کرونا فعالیت‌های اقتصادی و تجاری در کشور را کاهش داد و باعث شد تا در مجموع تولید محصولات فولادی، کاهش ۸ درصدی را در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کند.

در کنار کاهش تولید محصولات فولادی، آمارها حاکی از این است که صادرات شرکت‌های بزرگ فولادی کشور در فروردین ماه سال جاری، کاهش قابل توجه ۴۹ درصدی را نسبت به فروردین سال گذشته، تجربه کرده است.

حجم صادرات شرکت‌های بزرگ فولادساز کشور در نخستین ماه امسال (فروردین) ۲۲۱ هزار و ۵۹۲ تن بوده که از حیث وزنی، کاهش ۴۹ درصدی را نشان می‌دهد.

بحران کرونا و لزوم تسهیل صادرات فولاد

آمارها حاکی از این است که بحران کرونا بر تولید و صادرات فولاد ایران تأثیر داشته و در شرایطی که به دلیل این بحران، تقاضای جهانی برای فولاد کاهش چشمگیری داشته، باید شرایط صادرات فولاد تسهیل شود تا صنعت فولاد کشور با کمترین آسیب، این بحران بی‌سابقه را پشت سر بگذارد. بسیاری از کشورها در حال حاضر برای صنعت فولاد خود مشوق‌های صادراتی درنظر گرفته‌اند و در کنار آن، از طریق بسته‌های محرک اقتصادی به دنبال آن هستند که تقاضا برای کالاها از جمله فولاد را افزایش دهند.

جدول زیر که جزئیات تولید فولاد ایران در فروردین امسال را نشان می‌دهد،

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

بررسی تولید کبالت به تفکیک کشورها در سال ۲۰۲۳


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز