LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

انتقال یک تجربه؛ معرفی سیستم Odoo ERP به صنعت فولاد و صنایع وابسته
تیر ۶, ۱۴۰۰
دولت جدید و وزارت صمت نگاه جامع و كامل به كل زنجیره فولاد داشته باشد
تیر ۷, ۱۴۰۰
نمایش همه

“فولاد دشتستان” به قطب جدید تولید ورق‌های گالوانیزه تبدیل خواهد شد

تیر ۷, ۱۴۰۰
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

در گفت‌و‌گوی مهندس عباسعلی ناصحی با ماهنامه تخصصی پردازش عنوان گردید:

در پی تولید ورق‌ گالوانیزه گرم و تلاش برای احداث خط‌ نورد سرد و ورق‌های رنگی محقق می‌شود

“فولاد دشتستان” به قطب جدید تولید ورق‌های گالوانیزه تبدیل خواهد شد

کارخانه فولاد دشتستان با هدف تولید ورق‌های گالوانیزه از ابتدای سال‌جاری و با ظرفیت ۳۸۴ هزار تن در محل شهرک صنعتی زاویه و در ۷۰ کیلومتری غرب تهران آغاز به کار کرد. در فاز نخست این مجتمع، خط گالوانیزه گرم و در فاز دوم نیز خط تولید نورد سرد و در فاز سوم نیز ورق های رنگی  احداث می‌گردد.

مهندس عباسعلی ناصحی، مدیرعامل شرکت “فولاد دشتستان” در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این خبر و با اشاره به این‌که هدف از احداث مجتمع، تولید یک زنجیره فولاد با حداقل هزینه‌های تمام شده است، گفت: این پروژه طی ۱۸ ماه توسط آورده سهامداران و بدون هیچ تسهیلات بانکی و با سرمایه ۷هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و عملا از اول فروردین ۱۴۰۰ شروع به تولید نمود.

وی با اعلام این‌که این شرکت موضوع کیفیت را در سرلوحه اهداف خود قرار داده است، تصریح کرد که با توجه به حساسیت ما برای بالا بود کفیت، حتی تولیدات آزمایشی نیز در بازار به فروش رسید.

مدیرعامل شرکت فولاد دشتستان همچنین از اجرای فاز دوم کارخانه در قالب طرح توسعه تولید ورق‌های گالوانیزه و با سرمایه ثابت ۱۰ هزار میلیارد ریال که با پیشرفت ۵۰ درصدی مواجه است، خبر داد و افزود: در حال حاضر همه زیرساخت‌ها خریداری شده و به دلیل قرار گرفتن در کنار اتوبان و جاده ساوه، مشکلی در خصوص حمل و نقل نیز وجود ندارد. این در حالی است که هم‌اینک ۷ مگاوات برق دریافت شده و با ۷ مگاوات دیگر نیز موافقیت کرده‌اند.

شایان‌ ذکر است، طی قراردادی با برق باختر، مقرر شده که در قالب اجرای طرح‌های توسعه، یک پست ۶۳ نیز احداث شود که آن‌ هم در مرحله اجراست، ضمن آن‌که دو مجوز پنج میلیون مترمکعبی گاز برای هر دو فاز نیز اخذ شده است.

ناصحی، آغاز به کار اجرای فاز سوم طرح توسعه این شرکت را یادآور شد و گفت: در فاز سوم نیز ورق‌های رنگی گالوانیزه تولید خواهد شد.

به گفته وی، این شرکت ورق‌های سرد مورد نیاز خود را از شرکت‌های مبارکه و فولاد غرب‌آسیا دریافت می‌نماید. گرچه مبارکه فقط یک‌دهم از ظرفیت ۳۰۰ هزار تنی فاز اول کارخانه را تامین می‌کند که این میزان با توجه به وجود واحدهای اسیدشویی، نورد سرد، گالوانیزه و رنگی بسیار ناچیز است.

مدیرعامل شرکت فولاد دشتستان با تاکید بر آغاز به کار فازهای دوم و سوم و افزایش تولید در آینده، خواستار افزایش سهمیه این شرکت از سوی تولیدکنندگان بزرگ مانند مبارکه گردید.

وی گفت: عموم تجهیزات این کارخانه از یک شرکت معتبر چینی خریداری شده و دارای کیفیت بسیار بالایی است.

به گفته ناصحی، این شرکت علی‌رغم تازه تاسیس بودن و صرفا به دلیل بالا بودن کیفیت، مجوز صادرات را نیز دریافت نموده است.

مدیرعامل شرکت فولاد دشتستان با اعلام این‌که مبارکه در حال حاضر فقط برای مصرف دو یا حداکثر سه روز مواداولیه در اختیار ما قرار می‌دهد، افزود: این شرکت بیش از ۳۰۰ نفر در فاز اول و بالغ‌بر ۷۰ نفر در فاز دو مشغول به کار کرده است و به همین دلیل نمی‌تواند منتظر سهمیه اختصاص یافته باشد و ناگزیر باید از بازار آزاد تهیه نماید که طبیعتا مشکلات خاص خود را داشته و باعث افزایش هزینه‌های تولید می‌شود.

وی همچنین در تشریح بیشتر خط گالوانیزه اظهار داشت: این شرکت دارای خط گالوانیزه‌ای است که قادر است تین‌پلیت (ورق‌های نازک) ۲/۰، ۲۲/۰، ۲۵/۰ و ۲۷/۰ را تولید کند، این در حالی است که تمام این سایزها قبلا وارداتی بوده‌اند.

ناصحی، موضوع لزوم توجه به حفظ محیط‌زیست را یادآور شد و گفت: خط خریداری شده از جمله دستگاه‌هایی است که تمام گازهای آلاینده را جذب و سپس تصفیه می‌کند، آن‌گاه گرمایش حاصل از آن مورد استفاده بویلرها قرار می‌گیرد. به عبارت دیگر، با برگشت گاز به داخل سیستم، کل گاز خروجی خنثی و مورد استفاده مجدد واقع می‌شود.

مدیرعامل شرکت فولاد دشتستان با اعلام این که هیچ خط تولیدی در این حجم زیر پنج سال در کشور راه‌اندازی نشده است، ولی این مجموعه در کمتر از ۱۸ ماه با بهره‌گیری از دانش و تجربه کافی، راه‌اندازی شد، از مسوولان و سیستم‌های کشور خواست تا با حمایت و با اختصاص تسهیلات درازمدت مالی و هم‌چنین تخصیص سهمیه مواداولیه بیشتر، زمینه افزایش اشتغال و توسعه را فراهم سازند.

شایان ذکر است، فولاد دشتستان که در ۷۰ کیلومتری غرب تهران واقع شده، در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار احداث گردیده که برای تکمیل فازهای بعدی به حدود ۲۰ هکتار دیگر نیاز است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز