LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

مهندس حسین علیزاده، رییس بومی‌سازی و مدیر ارزیابی تامین‌کنندگان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش تاکید کرد: آمادگی “چادرملو” برای همکاری با همه سازندگان و تامین‌کنندگان قطعات و مواداولیه
آذر ۶, ۱۳۹۹
فروش چشمگیر ٢۶٣٠ میلیاردی چادرملو در آبان ماه
آذر ۸, ۱۳۹۹
نمایش همه

گزیده اخبار فولادمبارکه

آذر ۸, ۱۳۹۹
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

در راستای تحقق شعار جهش تولید در سال جاری صورت گرفت:

افتخارآفرینی در گروه فولاد مبارکه با کسب رکوردهای پی در پی

شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان،فولاد سنگان، فولاد امبرکبیر کاشان، فولادسنگ مبارکه و فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در سال جهش تولید و به منظور تحقق این مهم، به رکوردهای درخور توجهی دست یافتند.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه از دو دستاورد مهم در سال جهش تولید خبر داد:

رکورد تولید ماهانه تختال و تولید فولاد با سیکل گاززدایی تحت خلأ شکسته شد

غلامـــرضا سلیمی، مدیر ناحیــۀ فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، با اعلام این خبر گفت: غیورمردان ناحیۀ فولادسازی و ریخته‌گری مداوم در آبان‌ماه با تولید بیش از ۶۲۵ هزار تن تختال و کمترین میزان ضایعات، برگ زرین دیگری بر افتخارات شرکت فولاد مبارکه افزودند.

تولیـــد تختـــال در این ناحیـــه در مهرماه نیز از ۶۱۷ هزار تن فراتر رفته بود و به این ترتیب رکورد تولید در ماه‌های سی‌روزه در دو ماه متوالی جابه‌جا گردید. این در حالی است که بیشترین میزان تولید در ماه‌های سی‌روزه نیمۀ دوم سال مربوط به آذرماه سال ۹۶ و به میزان ۵۸۱ هزار تن بوده است که ۷٫۶ درصد رشد داشته است. این موفقیت در ادامۀ موفقیت ماه‌های قبل و ثبت رکورد ۶۳۹ هزار تن تختال در شهریورماه (طی ۳۱ روز) حاصل شده است.

مدیر ناحیۀ فولادسازی و ریخته‌گری مداوم تأکید کرد: افزایش چشمگیر تولید که ورای ظرفیت اسمی این ناحیه است به‌حق یک جهش در تولید محسوب می‌شود که با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها و شیوع بیماری کووید ۱۹ به دست آمده و از  ارزش زیادی برخوردار است. همچنین در آبان‌ماه رکورد تولید فولاد با سیکل گاززدایی تحت خلأ در واحد RH با تولید ۷۸ هزار و ۸۰۰ تن تختال شکسته شد که با توجه به اهمیت محصولات تولیدی در این واحد که عموما در صنایع نفت و گاز و خودروسازی استفاده می‌شود، بسیار درخور توجه است.

غلامرضا سلیمی در پایان افزایش تولید در ناحیۀ فولادسازی و ریخته‌گری مداوم را حاصل همت و تلاش بی‌نظیر نیروهای متخصص و سخت‌کوش ناحیه و مدیریت صحیح منابع و فرایندها دانست و بر نقش همۀ واحدهای پشتیبانی‌کننده در این دستاورد تأکید کرد.

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان:

شرکت فولاد هرمزگان در آبان ماه رکوردهای جدیدی در تولید روزانه و ماهانۀ تولید تختال و تعداد ذوب‌های تخلیه‌شده و ریخته‌گری‌شده ثبت کرد

سید اصغر مدنی، معاون بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان در گفت‌وگو با روابط عمومی این شرکت گفت: دست‌یابی فولادمردان فولاد هرمزگان به رکورد تولید آن هم به فاصلۀ کمتر از دو ماه از رکورد قبلی، نشان از عزم راسخ آنان در ثبت موفقیتی دیگر در این شرکت هم‌زمان با سال جهش تولید است. وی در ادامه گفت: شرکت فولاد هرمزگان توانست در آبان‌ماه با تولید ۱۳۸ هزار  و ۲۲۶ تن تختال، پس از گذشت تنها دو ماه از ثبت رکورد قبلی به میزان ۱۳۷ هزار  و  391 تن در شهریورماه ۹۹، رکورد جدیدی ثبت کند.

 مدنی با اشاره به اینکه رکورد تولید ماهانۀ تختال فولاد هرمزگان در آبان ماه تنها رکورد این شرکت نبود گفت: در آبان ماه ۸ رکورد جدید شامل رکوردهای تولید ماهانه و روزانۀ تولید تختال، تعداد ذوب تخلیه‌شده، تعداد ذوب ریخته‌گری‌شده و دو رکورد تعداد ذوب تخلیه‌شده در کوره‌های شماره ۱ و ۲ در فولاد هرمزگان به ثبت رسید که ثبت هم‌زمان این رکوردها برای فولاد هرمزگان غرورآفرین است.

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: رکورد تولید روزانه تختال به میزان ۶هزار  و  311 تن در تاریخ ۲۷/۰۸/۹۹ در حالی به دست آمد که رکورد قبلی به میزان ۶هزار  و ۲۴ تن در تاریخ ۳۱/۰۶/۹۸ به دست آمده بود. همچنین رکورد روزانۀ تعداد ذوب ریخته‌گری‌شده به میزان ۵۱ ذوب در تاریخ ۲۸/۰۸/۹۹ به دست آمد و رکورد قبلی به تعداد ۵۰ ذوب در تاریخ ۳۱/۰۶/۹۸ را پشت سر گذاشت.

مدنی در ادامه گفت: رکورد تعداد ذوب ریخته‌گری‌شده ماهانه نیز به میزان یک‌هزار و ۱۷۰ ذوب حاصل شده است که رکورد قبلی آن به تعداد یک‌هزار  و  158 ذوب در فروردین‌ماه ۹۷ به دست آمده بود.

وی تصریح کرد: این رکوردها در حالی ثبت شده که نام فولاد هرمزگان در فهرست تحریم‌های ظالمانۀ آمریکا قرار گرفته و با همه‌گیری ویروس کرونا در موج سوم خود، محدودیت‌ها در سطح شرکت همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: تداوم و جهش تولید در فولاد هرمزگان هم‌زمان با تحریم‌های ظالمانه و شیوع ویروس کرونا نشان از آمادگی کامل فولاد هرمزگان در شرایط بحرانی و تعهد به صنایع داخلی در تأمین نیاز آن‌ها دارد.

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان یکی از دلایل عمده و مهمی را که سبب ثبت این رکورد شد، متوسط زمان قوس الکتریکی به ازای هر ذوب در کوره‌ها دانست که با اجرای پروژۀ بهبود، این زمان به میزان قابل‌توجهی نسبت‌به هدف تعیین‌شده کاهش داشته است.

وی همچنین آماده‌به‌کاری و تزریق مداوم گرافیت، یکنواختی آنالیز شیمیایی آهن اسفنجی و افزایش متالیزاسیون و کربن اضافی آن، رعایت استانداردهای مواد مصرفی ازجمله آهک و دولومیت، بازنگری و اجرای دستورالعمل‌های کاری و بهره‌برداری را دلایل مهم دیگر تحقق این رکورد دانست.

مدنی میزان تولید اسلب از ابتدای سال تاکنون را ۹۵۷ هزار  و  794 تن عنوان و ابراز امیدواری کرد نمودار تولید همچون سال‌های گذشته امسال نیز صعودی باشد و رکورد تولید سالیانه محقق گردد.

مدیرعامل فولاد سنگان:

با رشد ۱۴۳ درصدی تولید گندله در هشت‌ماهه سال جاری، رکورد تولید ماهانۀ گندله در فولاد سنگان شکسته شد

علی امرایی ضمن تبریک فرارسیدن هفتۀ بسیج گفت: با همت و تلاش وافر کارکنان جبهۀ اقتصادی و حمایت‌های کلیۀ ارکان شرکت فولاد سنگان در سال جهش تولید، ۴۰۰ هزار  و ۶۸۷ تن گندله در آبان ماه سال جاری تولید و رکورد تولید ماهانۀ گندله در این شرکت شکسته شد.

وی گفت : تولید گندلۀ این شرکت در هشت‌ماهۀ اول سال ۲ میلیون و ۵۲ هزار  و ۲۶۶ تن بوده که در مقابل یک‌میلیون و ۶۵۰ هزار تن برنامه، رشد ۱۲۴درصدی داشته است. شایان ذکر است با احتساب تولید هشت‌ماهۀ سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، شاهد رشد ۱۴۳ درصدی تولید گندله هستیم.

به گزارش روابط عمومی فولاد سنگان ، تولید این شرکت از ابتدای راه‌اندازی تاکنون حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندله بوده است. موفقیت‌های پی‌درپی تولید و کسب رکوردها، به‌دنبال تأکیدات مدیرعامل و ایجاد انگیزه در بین کارکنان با جاری‌سازی مشوق‌ها و همت سخت‌کوشان این شرکت در تمامی بخش‌های بهره‌برداری ، بازرگانی،مالی، منابع انسانی و … بوده و تأثیرپذیری این واحد عظیم تولیدکنندۀ مواد اولیۀ صنعت فولاد ایران را از حیث محدودیت‌های کرونا بسیار کاهش داده است.

ثبت رکورد ماهانه تولید محصول در واحد احیا مستقیم فولاد سفیددشت

در هشتمین ماه از سال جهش تولید و در آستانۀ ششمین سالگرد تأسیس شرکت فولاد سفیددشت، با تولید ۷۵ هزار  و ۱۷۳ تن آهن اسفنجی، رکورد جدیدی در تولید ماهانۀ این محصول در واحد احیا مستقیم این شرکت به ثبت رسید.

مدیر عملیات شرکت فولاد سفیددشت ضمن ابراز خرسندی از دست‌یابی به این موفقیت افزود: با تولید این میزان محصول در آبان‌ماه، علاوه بر ثبت رکورد تولید ماهانه، هدف‌گذاری تولید هشت‌ماهه نیز به‌طور کامل محقق شد.

ایمان سلیمانی، ضمن تقدیر ویژه از تلاش کارکنان واحد آهن‌سازی، دست‌یابی به این موفقیت‌ها را مرهون حمایت‌های مدیران و سهام‌داران و تلاش و همت تمامی واحدها به‌خصوص واحد بازرگانی برای تأمین به‌موقع مواد اولیه و قطعات یدکی دانست.

سلیمانی در پایان با اشاره به تولید ۵۴۵ هزار  و ۲۷۳ تن محصول تا پایان آبان‌ماه از رشد ۱۲٫۲ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال تولید ۸۰۰ هزار تن تحقق یابد.

ثبت رکورد جدید در واحد آهک‌سازی شرکت فولاد سنگ

با تولید ماهانۀ ۲۱ هزار  و  318 تن آهک کلسینۀ باکیفیت در کوره‌های تک‌شافت چیساکی، رکورد جدیدی در آبان‌ماه سال جاری به ثبت رسید.

مدیریت عامل شرکت از کارکنان به‌خصوص کارکنان واحد آهک‌سازی شرکت بابت کسب این رکورد صمیمانه تشکر و قدردانی کرد.

رکورد تولیدماهانه در خط اسیدشویی شرکت فولاد امیر کبیر کاشان بهبود یافت

شرکت فولاد امیر کبیر کاشان در مسیر تعالی روزافزون خود، در سالی که مزین به نام جهش تولید است، موفقیت‌های مجموعه بهره‌برداری را تکرار کرده و شاهد بهبودی دیگر و رکورد جدیدی در تولیدبوده است.

با هدف افزایش توانایی تولید ذوب با سیکل RH محقق شد:

دست‌یابی به رکورد عمر نسوز وِسل واحد گاززدایی

مسیب فتاح‌المنان، رئیس عملیات ثانویه، از دست‌یابی به رکورد عمر نسوز وِسل واحد گاززدایی (RH) خبر داد.

وی با اشاره به افزایش حجم سفارش‌های تولید ذوب‌های مخصوص با سیکل RH طی یک سال گذشته و ظرفیت محدود کارگاه گاززدایی RH گفت: پروژه‌هایی در جهت افزایش توانایی تولید ذوب با سیکل RH در ناحیۀ فولادسازی و ریخته‌گری مداوم برنامه‌ریزی و اجرا شد که اهم آن‌ها شامل کاهش زمان توقف کارگاه جهت تعویض وسل از ۱۶ ساعت به کمتر از ۱۰ ساعت، افزایش عمر نسوز وسل در دو سال گذشته از کمتر از ۱۰۰ ذوب به بیش از ۱۲۵ ذوب و افزایش تعداد ذوب RH در روز از کمتر از ۲۰ ذوب به ۲۴ ذوب است.

فتاح‌المنان خاطرنشان کرد: برای تحقق این اهداف، فعالیت‌هایی نظیر کنترل بهتر و بهبود پارامترهای ورودی ذوب به RH نظیر تنظیم مناسب‌تر ppm اکسیژن مذاب در تخلیۀ کوره‌های قوس الکتریکی جهت جلوگیری از تزریق اکسیژن اضافی در RH و تنظیم مناسب‌تر دمای ذوب تحویلی به RH در کوره‌های پاتیلی جهت جلوگیری از گرمایش شیمیایی در RH و همچنین بازنگری و بهبود روش‌های اسکول کاتینگ و گانینگ اسنورکل و کاهش فاصلۀ زمانی بین سکوینس‌های مختلف گریدهای با سیکل RH بر روی ماشین‌های ریخته‌گری مختلف به دست همکاران برنامه‌ریزی و کنترل تولید و نیز کوردیناتورهای ناحیه انجام گرفت.

مسیب فتاح‌المنان، رئیس عملیات ثانویه، در پایان خاطرنشان کرد: تلاش‌ها و حمایت‌های همکاران موجب شد تا از کارگاه RH با ظرفیت محدود، بیشترین حجم تولید و بهترین کیفیت را به دست آوریم و سفارش‌های مشتریان را به‌موقع آماده کنیم. به همین دلیل از کلیه همکارانی که در موفقیت به‌دست‌آمده نقش مستقیم داشته‌اند، از جمله همکاران تولید، تعمیرات، پشتیبانی و تعمیرات نسوز تشکر می‌کنم.

در ادامه احمدرضا ایران پور رئیس تعمیرات نسوز فولادسازی در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار داشت: در راستای سیاست‌های فولاد مبارکه در خصوص کاهش توقفات و هزینه‌ها، عمر نسوز وسل واحد گاززدایی (RH) به عدد ۱۲۵ ذوب رسیده است. افزایش عمر نسوز در یکی از حساس‌ترین و استراتژیک‌ترین تجهیزات ناحیۀ فولادسازی که در تولید ذوب‌های خاص نقش اساسی دارد، حاصل کار و تلاش قسمت‌های مربوطه در تعیین کیفیت، تثبیت بهترین طرح نسوزکاری، کنترل فرایند و بهبود پارامترهای مؤثر بوده است.

ایران‌پور در ادامه افزود: بومی‌سازی نسوز این تجهیز خاص در سال‌های گذشته در دستور کار مرکز تعمیرات نسوز و خرید مواد مصرفی قرار گرفت. این فعالیت با افزایش تحریم‌ها سرعت گرفت و از آن زمان تحقیقات گسترده‌ای با همکاری و مشارکت تولیدکنندگان نسوز و اساتید دانشگاه شروع شد.

رئیس تعمیرات نسوز فولادسازی همچنین گفت: ثمرۀ این تحقیقات و تعاملات، تولید آجرهای نسوز این واحد توسط شرکت فرآورده‌های نسوز مهرگداز بوده است. این آجرها در مرحلۀ آزمایش است و نتایج آن بسیار رضایت‌بخش و کیفیت آن هم‌تراز و قابل‌مقایسه با نسوزهای مشابه بهترین تولیدکنندگان خارجی است.

ایران‌پور در خاتمه دست‌یابی به این رکورد را به تمامی دست‌اندرکاران خصوصا مدیریت ناحیۀ فولادسازی، مرکز نسوز و خرید مواد مصرفی تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که با ادامۀ این همکاری‌ها، رکورد بعدی با نسوزهای بومی‌سازی شده به دست آید و افتخارات فولاد مبارکه ادامه یابد.

تیم ممیزی شرکت SGS سوئیس اعلام کرد:

فولاد مبارکه موفق به تمدید و صدور مجدد همۀ استانداردهای مدیریتی شد

جلسۀ اختتامیه ممیزی خارجی استانداردهای یکپارچه مدیریتی شرکت فولاد مبارکه با حضور شورای معاونان و مدیران ارشد این شرکت برگزار شد و در نهایت با توجه به گزارش ارائه‌شده از سوی تیم ممیزی شرکت SGS، فولاد مبارکه موفق به تمدید و صدور مجدد همۀ استانداردهای مدیریتی گردید.

سید مهدی نقوی معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه با اعلام این خبر اظهار داشت: این ممیزی در بخش‌های مدیریت کیفیت(ISO9001:2015)، مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی (ISO45001:2018)، مدیریت زیست‌محیطی (ISO14001:2015)، مدیریت انرژی (ISO50001:2018)، مدیریت شکایات مشتریان(ISO10002:2018)، مدیریت رضایت مشتریان (ISO10004:2018) و مدیریت آموزش (ISO10015:1999)، مدیریت ریسک (ISO31000:2018) و مدیریت دانش (ISO30401:2018) برگزار گردید.

 معاون تکنولوژی فولاد مبارکه با اشاره به اجرای این ممیزی در قالب یک تیم هشت‌نفره افزود: این تیم از شرکت SGS سوئیس به مدت ۷۵ نفر روز از تاریخ ۱۰/۰۸/۹۹ تا ۰۵/۰۹/۹۹ فرایند انجام ارزیابی را به عهده داشتند. با توجه به شرایط موجود ناشی از شیوع بیماری کرونا، ممیزی این دوره به‌صورت مجازی و با برگزاری ۱۴۸ جلسه انجام شد.

 وی حوزه‌های تمرکز ممیزی خارجی شرکت فولاد مبارکه را در این دوره در قالب شش حوزه برشمرد: ۱-اطلاع‌رسانی، آموزش و اجرای صحیح دستورالعمل‌ها و گردش کار؛ ۲-کنترل شاخص‌های فرایندی و تعریف اقدامات اصلاحی مرتبط؛ ۳-کنترل اقدامات اصلاحی/پروژه‌های بهبود مرتبط با کیفیت محصولات به‌منظور افزایش رضایت و کاهش ادعای مشتریان؛ ۴ -اقدامات تدوین‌شده جهت صرفه‌جویی مرتبط با کاهش مصرف انرژی؛ ۵-میزان پیشرفت اقدامات مرتبط با کاهش ریسک‌های اولویت‌دار (ریسک‌های H) نواحی؛ ۶ -میزان تحقق اهداف و پروژه‌های بهبود تعریف‌شده در حوزۀ محیط‌زیست.

نقوی در ادامه ضمن تبریک این موفقیت، به برگزاری بیش از ۳۵۰ جلسه ممیزی داخلی و خارجی در دو ماه گذشته به‌صورت مجازی اشاره کرد و از کلیۀ همکاران در واحدهای شرکت بابت مشارکت در این فرایند تشکر نمود.

وی با تأکید بر اهمیت جاری‌سازی سیستم‌های مدیریتی و نقش آن‌ها در موفقیت‌های شرکت فولاد مبارکه، خواستار ریشه‌یابی و رفع کلیۀ یافته‌های به‌دست‌آمده از فرایند ممیزی در زمان‌بندی اعلام‌شده گردید.

عباس اکبری محمدی معاون نیروی انسانی و سازماندهی و سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت فولاد مبارکه نیز در اختتامیۀ ممیزی خارجی استانداردهای یکپارچۀ مدیریتی شرکت فولاد مبارکه ضمن ابراز تشکر از تیم ممیزی به جهت ارائۀ گزارش حوزه‌های بهبود، فرایند ممیزی را از مهم‌ترین رویکردهای یادگیری و مؤثر در چرخۀ بهبود مستمر عنوان کرد و با اشاره به شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا از برگزاری بدون وقفۀ فرایند ممیزی در سال جاری ابراز خرسندی نمود.

در راستای خودکفایی و رفع وابستگی به تولیدات خارجی درصنعت کشور انجام گرفت:

بومی‌سازی والوهای استراتژیک در مجتمع فولاد سبا

مرتضی حمزه‌زاده، کارشناس تعمیرات مکانیک و هیدرولیک مجتمع فولاد سبا، با اعلام خبر بومی‌سازی والوهای استراتژیک سرو والو و پرپرشنال‌والو در گفت‌وگویی اظهار داشت: این دستاورد با همکاری مدیریت و کارشناسان مجتمع فولاد سبا و شرکت سامان صنعت پویا ناطق شکل گرفت. نکتۀ حائز اهمیت این است که ساخت حساس‌ترین نوع والوهای کنترل هیدرولیکی در انحصار شرکت‌های MOOG آمریکا و REXROTH آلمان بود، اما اکنون در کشور ما بومی‌سازی شده و این موفقیت گامی در مسیر خودکفایی ملی است.

حمـــزه‌زاده در ادامــــه افــــزود: سرووالـــوها و پرپرشنال‌والوها از دقت و حساسیت زیادی برخوردارند و در صنعت هیدرولیک کاربرد فراوان و گسترده‌ای دارند؛ به همین علت در تولید فولاد بسیار مهم‌ هستند.

وی در ادامه ضمن اشاره به تحریم‌های چند سال گذشته و نیاز خط تولید به این نوع والوهای هیدرولیکی گفت: کارشناسان فولاد سبا با همکاری شرکت‌های داخلی بر آن شدند که تا این نوع والوها را بسازند. این پروژه در اواخر سال ۹۶ با همکاری شرکت سامان صنعت پویا ناطق شروع شد و پس از مهندسی معکوس و انجام آزمایش‌های مختلف و همچنین پیگیری‌های فراوان، در شهریور ماه ۹۸ اولین سرووالو تایپ D662 جهت ساید گاید دانکویلر شمارۀ ۲ نوردمجتمع فولاد سبا ساخته و آماده بهره‌برداری گردید و در نهایت با انجام تست‌های گوناگون و حساس در آذر ماه ۹۸ سرووالو مذکور بدون عیب شروع به کار کرد.

حمزه‌زاده، کارشناس تعمیرات مکانیک و هیدرولیک مجتمع فولاد سبا خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت بسیار زیاد این والو و عملکرد آن در خط تولید، جهت حصول اطمینان از پاسخ، والو مداوم تحت نظر و بررسی بود و خوشبختانه و با یاری خداوند، پس از سه ماه این اطمینان به دست آمد که تلاش‌ها و پیگیری‌ها به بار نشسته و والو مذکور بدون هیچ عیبی در حال کار است.

وی همچنین افزود: پس از اطمینان از موفقیت فرایند طی‌شده، ساخت والوهای دیگر در دستور کار قرار گرفت و دو تایپ سرووالو D791 و D792 و همچنین دو تایپ پرپرشنال ۴WRTE و ۴WRKE ساخته شد که خوشبختانه همۀ آن‌ها از ابتدای سال ۹۹ بدون عیب در حال استفاده‌اند.

حمزه‌زاده خاطرنشان کرد: قیمت ارزی این نوع والوها در حدود ۵۰ درصد نمونۀ خارجی آن است و با توجه به شرایط کنونی کشور، تهیۀ آن‌ها به‌هیچ‌عنوان امکان‌پذیر نیست. بنابراین باعث افتخار است که به لطف خداوند متعال و همراهی و حمایت‌های مدیریت شرکت و تمامی همکاران مشارکت‌کننده در واحدهای بومی‌سازی، اتوماسیون، هیدرولیک و همچنین شرکت پویا ناطق موفق به عبور از این جادۀ پرفرازونشیب شدیم.

کارشناس تعمیرات مکانیک و هیدرولیک مجتمع فولاد سبا در پایان از تلاش‌های مدیریت و کارکنان شرکت سامان صنعت نیز که با اعتمادبه‌نفس و تلاش شبانه‌روزی باعث به ثمر رسیدن این پروژه شدند تشکر و قدردانی کرد.

در راستای تعهد به مسئولیت‌های اجتماعی فولاد مبارکه صورت گرفت:

۱۶۰۰ دستگاه تبلت هدیۀ فولاد مبارکه به دانش‌آموزان کم‌بضاعت اصفهان

شرکت فولاد مبارکه در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود و با توجه به شرایط ویژۀ آموزشی ناشی از شیوع بیماری کرونا در کشور، ۱۶۰۰ دستگاه تبلت دانش‌آموزی تأمین و در بین دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار توزیع کرد.

کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: از مجموع ۱۶۰۰ دستگاه تبلت مذکور، بالغ‌بر ۶۰۰ دستگاه تبلت به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیتۀ امداد استان اصفهان اهدا شده است.

 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در واکنش به مشارکت شرکت فولاد مبارکه در حمایت از دانش‌آموزان و خانواده‌های کم‌بضاعت استان اصفهان، ضمن اشاره به موفقیت‌های شرکت فولاد مبارکه در عرصۀ تولید کشور، از حمایت‌ها و مساعدت‌های خداپسندانه و پیشتاز بودن این شرکت در امر مسئولیت‌های اجتماعی در مقاطع مختلف تقدیر کرد و گفت: فولاد مبارکه همواره در حوادث غیرمترقبه ازجمله سیل، زلزله و نیز تأمین رایگان اکسیژن بیمارستان‌ها به حمایت از بیماران مبتلا به کرونا و دیگر آسیب‌دیدگان پرداخته است و با تأمین تجهیزات موردنیاز سیستم بهداشت و درمان استان و کشور، نمونۀ قابل‌ارائه‌ای از تعهد و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی را برای دیگر سازمان‌ها به نمایش گذاشته است.

زارع در پایان با یادآوری تأمین چندین هزار بسته لوازم‌التحریر ویژۀ دانش‌آموزان کم‌بضاعت در سال‌های اخیر، از مدیریت شرکت فولاد مبارکه به جهت همدلی و مشارکت در رفع نیاز دانش‌آموزان کم‌برخوردار به ابزارهای آموزشی به‌ویژه تبلت دانش‌آموزی تقدیر و تشکر کرد.

در راستای طرح تحول دیجیتال فولاد مبارکه صورت گرفت:

بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزۀ لجستیک هوشمند از فولاد مبارکه

با هدف حل چالش‌های فناورانه مطرح در رویداد ریورس‌پیچ (Reverse Pitch) مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد، بازدید سه‌روزه‌ای از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزۀ لجستیک هوشمند از خط تولید فولاد مبارکه انجام شد.

با الزام و مأموریت مدیریت شرکت فولاد مبارکه به شرکت ایریسا مبنی بر تدوین برنامۀ هوشمندسازی و تحول دیجیتال در فولاد مبارکه برنامۀ پنج‌ساله‌ای تدوین شد و در این راستا با هدف حل چالش‌های موجود در این زمینه، رویداد ارائۀ چالش‌های فناورانه در مهرماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار و پیشنهاد‌های برتر برگزیده شدند و هفت تیم جهت حل چالش‌های لجستیک و آشنایی طی مدت سه روز از خط تولید فولاد مبارکه بازدید کردند.

آینده به‌طور مشخص آیندۀ کسب‌وکارها و سازمان‌های داده‌محور است

مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزۀ حمل‌ونقل هوشمند طی بازدید از خط تولید با بیان اینکه آینده به‌طور مشخص متعلق به کسب‌وکارها و سازمان‌های داده‌محور است گفت: داده‌ها قطعا در نسل‌های بعدی اولویت اول را دارند و بازدید امروز باعث شد چالش‌ها را از نزدیک و به‌طور ملموس ببینیم.

رامین محمدی افزود: امیدواریم با برگزاری جلسات تخصصی بتوانیم بر اساس نیازمندی‌های فولاد مبارکه چالش‌های موجود را پوشش بدهیم.

بنا بر این گزارش، روح‌الله یزدان، معاون بازرگانی دیگر شرکت دانش‌بنیان در حوزۀ فناوری اطلاعات نیز با بیان اینکه این بازدید دید مثبت‌تر و واقع‌بینانه‌تری به ما داد گفت: طبیعتا برای طراحی نرم‌افزارهای لجستیکی در فولاد مبارکه نیاز به خلاقیت و راهکارهای جدید است.

پختگی طرح‌های پیشنهادی در بازدیدهای میدانی

مدیرعامل یکی دیگر از شرکت دانش‌بنیان در حوزۀ فناوری اطلاعات با مثبت ارزیابی کردن بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این بازدید باعث شد با نگاهی متفاوت فرایند لجستیک فولاد مبارکه را رصد و نقاط چالشی را بهتر و عمیق‌تر شناسایی کنیم.

محمد مسرور افزود: این بازدیدها موجب می‌شود طرح‌ها و پیشنهادهای عملیاتی خود را با پختگی بیشتری ارائه کنیم.

بنا بر این گزارش، محمدمهدی شیران، نمایندۀ دیگر شرکت دانش‌بنیان در حوزۀ اینترنت اشیا نیز با اشاره به اینکه بازدیدهای میدانی باعث می‌شود راه‌حل‌های لحظه‌ای به ذهن برسد گفت: چون پیشنهاد‌ها در لایۀ اولیه است، بهتر است شرکت‌های طراح از نزدیک با فرایند و چالش‌های موجود آشنا می‌شوند تا بتوانند در نگارش ایده‌های نهایی با دید بهتری عمل کنند.

کاهش درصد خطای ایده‌ها پس از بازدیدهای میدانی

در ادامۀ این بازدیدها، مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با مثبت ارزیابی کردن بازدید صورت‌گرفته گفت: این بازدیدها کمک کرد چالش‌های اصلی را بشناسیم و به‌طور شفاف راجع‌به آن‌ها با کارشناسان و مدیران فولاد گفت‌وگو کنیم.

حدیث نظری خاطرنشان کرد: بازدید کلی راهگشای طرح‌ها و موجب کاهش درصد خطای طرح‌ها و ایده‌های ما خواهد داد.

هادی شهامت، مدیر واحد تحقیقات و توسعۀ دیگر شرکت دانش‌بنیان نیز با بیان اینکه دیدن شکل و ابعاد پروژه باعث می‌شود ابهامات ذهنی ما به‌عنوان طراح برطرف گردد افزود: به دنبال منطبق کردن تکنولوژی خودمان بر اساس نیازمندی‌های شرکت فولاد مبارکه هستیم که این امر مستلزم ارتباطات و بازدیدهای مستمر است.

مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان طی سه روز بازدید از خط تولید فولاد مبارکه در جلسات تخصصی نیز به گفت‌وگو با مدیران و کارشناسان فولاد مبارکه پرداختند.

مدیر امور نهادها و ذینفعان مالی فولاد مبارکه خبر داد:

افزایش سطح کمّی و کیفی پوشش بیمه‌نامه‌ها

در تقویم رسمی کشور ۱۳ آذرماه به‌عنوان روز بیمه نام‌گذاری شده است. به این مناسبت سید علی پزشک، مدیر امور نهادها و ذینفعان مالی شرکت فولاد مبارکه، اظهار داشت: تمامی اموال و دارایی‌های شرکت فولاد مبارکه شامل کلیۀ خطوط تولیدی و ستادی و مجموعه انبارها و دفاتر شرکت در سطح کشور با سرمایۀ بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال دارای پوشش بیمۀ آتش‌سوزی است. این بیمه‌نامه‌ها متناسب با مخاطرات و ریسک‌های هر واحد ارزیابی و پوشش‌های لازم صادر شده است.

مدیر امور نهادها و ذی‌نفعان مالی شرکت فولاد مبارکه افزود: تمامی مکانیسم‌ها و ماشین‌آلات کارگاهی شرکت اعم از تولیدی و کمک‌تولیدی (ناوگان سنگین و نیمه‌سنگین) نیز دارای پوشش مسئولیت مدنی و مهندسی است و خودروها و وسایط نقلیۀ سبک نیز پس از استعلام و به‌روزرسانی فهرست اطلاعات دارایی‌ها از مراجع ذی‌صلاح، مشمول صدور بیمه‌های شخص ثالث و بدنه با تعهدات روز می‌گردند.

پزشک در ادامه گفت: تمامی مراکز تفریحی و مجموعه‌های آبی شرکت شامل استخر فولاد مبارکه و استخرهای مرکز باغ فردوس هم به لحاظ پوشش مسئولیت مدنی مسئولین و ناجیان شاغل و هم به لحاظ آتش‌سوزی، بیمه‌نامه دارند.

وی همچنین به دارا بودن پوشش مسئولیت مدنی آسانسورها و جرثقیل‌های سقفی شرکت فولاد مبارکه با تعهدات مالی مناسب اشاره و خاطرنشان کرد: پیرو دیدگاه مدیریت عالی شرکت در حفظ کرامت انسانی و خدمات‌رسانی به همکاران معزز، پوشش بیمه‌نامۀ آتش‌سوزی منازل مسکونی کارکنان و همچنین پوشش عمر و حادثه جهت بیمه‌شدۀ اصلی و خانوادۀ و در قالب رشتۀ آتش‌سوزی منازل کارکنان و پوشش عمر و حوادث کارکنان و خانواده ایشان در نظر گرفته شده است.

سید علی پزشک در توضیح بیمۀ آتش‌سوزی منازل کارکنان گفت: این رشته پس از رایزنی‌های صورت‌گرفته با شرکت‌های بیمه‌ای به‌عنوان یک پوشش با هدف خدمت به کارکنان شرکت در نظر گرفته شده است. پوشش بیمۀ آتش‌سوزی منازل کارکنان بدون پرداخت حق بیمه از سوی آنان صادر شده و در صورت بروز حادثه با موضوع خطرات اصلی (آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار) منازل آنان دارای پوشش حریق خواهد بود.

وی در ادامه از افزایش صددرصدی حد پرداخت خسارت در این رشته در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: حد پرداخت خسارت از ۳۰۰ میلیون ریال به ۶۰۰ میلیون ریال ارتقا یافته و مدارک مالکیت منزل مسکونی در زمان وقوع حادثه باید به شرکت بیمه ارائه گردد. کارکنان شرکت باید جهت بهره‌مندی از این پوشش آخرین آدرس محل سکونت خود را در سامانۀ اطلاعات کارکنان ثبت کنند.

وی همچنین در خصوص پوشش عمر و حوادث کارکنان و خانوادۀ ایشان گفت: این پوشش نیز برای شاغلین و خانواده‌های محترم آن‌ها تدوین شده و در صورت فوت کارکنان شرکت به هر علت، مبلغ ۲ میلیارد ریال به‌عنوان غرامت به خانوادۀ متوفی و یا ذی‌نفعان تعیین‌شده پرداخت می‌گردد و درصورتی‌که فوت ناشی از وقوع حادثه در محل کار رخ دهد، مبلغ ۱ میلیارد ریال به سرمایۀ فوت به هر علت اضافه می‌گردد و درمجموع مبلغ ۳ میلیارد ریال به ذی‌نفعان و یا خانواده متوفی مطابق با شرایط و قوانین جاری پرداخت می‌گردد. غرامت ازکارافتادگی کارکنان اصلی نیز در این پوشش مبلغ ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تعیین و به شاملین موضوع پرداخت می‌گردد.

مدیر امور نهادها و ذینفعان مالی شرکت فولاد مبارکه در پایان یادآور شد: در شرایط این بیمه‌نامه برای همسران و فرزندان کارکنان شرکت نیز سرمایه‌ای معادل ۳۰۰ میلیون ریال به‌عنوان غرامت فوت و نقص عضو پیش‌بینی و اختصاص داده شده است که البته پیش‌بینی می‌شود با توجه به رایزنی صورت‌گرفته سرمایه‌های تعیین‌شده در رشتۀ عمر و حوادث کارکنان و خانواده‌های محترم آن‌ها در آینده نزدیک مجددا افزایش یابد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز