LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

هشت عنوان برتر ذوب آهن اصفهان در جشنواره ملی انتشارات
آذر ۱۷, ۱۴۰۰
گفت و گوی تصویری ماهنامه تخصصی پردازش با دکتر عزت اله اکبری تالارپشتی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی
آذر ۱۸, ۱۴۰۰
نمایش همه

در گفت‌وگوی ماهنامه تخصصی پردازش با دکتر علی محمدی مدیرعامل شرکت “آهن و فولاد ارفع”: ضمن تشریح چگونگی اجرای برنامه‌ افزایش زیرسقف واحد‌های احیامستقیم و آهن‌اسفنجی، حضور در بازارهای جهانی و…

آذر ۱۷, ۱۴۰۰
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

در گفت‌وگوی ماهنامه تخصصی پردازش با دکتر علی محمدی مدیرعامل شرکت “آهن و فولاد ارفع”:
ضمن تشریح چگونگی اجرای برنامه‌ افزایش زیرسقف واحد‌های احیامستقیم و آهن‌اسفنجی، حضور در بازارهای جهانی و…

اجرای طرح افزایش زیرسقف واحدهای احیا مستقیم و آهن‌اسفنجی که در نوع خود برای اولین‌بار و با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی به اجرا گذاشته شد، حضور در بازارهای داخلی و خارجی علی‌رغم محدودیت‌های شدید و… از جمله مهم‌ترین دستاوردهای شرکت آهن و فولاد ارفع بوده است.

دکتر علی ‌محمدی، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌و‌گو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این مطلب گفت: این طرح ملی که از توانمندی متخصصان ایرانی بهره‌مند گردید و می‌تواند الگویی برای سایر شرکت‌های همکار نیز باشد در مدت ۴۵ روز و طبق برنامه به ا‌هداف خود رسیده است. گفتنی است، در این راه بومی‌سازی و استفاده از کلیه منابع داخلی باعث گردید خرد، ایمان، تعهد و دانش ایرانی و اقدام جهادی بار دیگر هویدا گردد. 

وی حضور در بازارهای داخلی و بین‌المللی علی‌رغم تمام محدودیت‌ها و مشکلات را یادآور شد و تصریح کرد که برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه انجام شده که با شایستگی موجود در سازمان سعی در انجام این رسالت گردیده که به لطف پروردگار و همت کارکنان و متخصصان توانسته است به موقعیت‌های بسیارخوبی دست یابد.

محمدی خاطرنشان کرد: به جهت لزوم به‌روزرسانی تولیدات شرکت و امکان حضور موفق در صنعت فولاد و بخش ذوب شرکت، برنامه‌های افزایش ظرفیت فولادسازی و اضافه نمودن تدابیر فنی برای بهینه نمودن خطوط فولادسازی که منجر به ارتقا کیفی تولیدات خواهد شد برنامه‌ریزی گردیده است. ضمن‌ این‌که در خصوص برنامه افزایش ظرفیت واحد احیا در آینده نه‌چندان دور، شاهد خبرهای مسرت‌بخش در این خصوص نیز خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت فولاد ارفع به برخی از دغدغه‌های تولید در این شرکت اشاره کرد و افزود: اصولا یکی از دغدغه‌های حال حاضر در صنعت فولاد تهیه مواداولیه است. در این خصوص صرفا نمی‌توان با یک ابزار به دنبال حل مشکلات موجود در این راه بود ولی با توجه به تجربیات و وجود چالش‌های فراوان، اصولا بورس‌کالا به عنوان محلی برای ارتباط مستقیم عرضه‌کنندگان و متقاضیان با شفافیت‌های بازارهای مالی یکی از راه‌های مثمرثمر برای رسیدن به‌ثبات در بازارهای موجود است.

محمدی گفت: شفافیت بورس‌کالا برای عرضه‌های مواداولیه باید عاری از هرگونه دخالت تک‌سویه باشد و این محل با نظارت کامل برای ایفای شفافیت لازم در دامنه قیمت‌گذاری به‌عنوان مرجع با اهمیتی تلقی گردد.

نکته حائز اهمیت در این راه پرهیز از صدور دستورالعمل‌های موردی و موقت است که در گذشته عرضه‌های بورس را با تلاطم مواجه می‌نمود و تاثیرات سازنده عرضه در بورس به نوعی دارای مشکلاتی در فازهای اجرایی و آتی گردید؛ ولی در کل عرضه مواداولیه در زنجیره فولاد را به نوعی می‌‌تواند زمینه‌ساز ثبات و هماهنگی لازم در قیمت‌گذاری و تاثیرگذاری در بازار دانست، به‌‌هرحال شفافیت و سلامت در بورس‌کالا می‌تواند به نفع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان جهتایجاد ثبات قیمت‌ها باشد.

وی مشکلات موجود را به دو بعد داخلی و خارجی تقسیم کرد و گفت: در بعد مشکلات داخلی می‌توان به نوسانات تولید و رو به استهلاک بودن کارخانجات و کاهش کمی و کیفی تولیدات و به‌روز نبودن تجهیزات و… اشاره نمود.

او در ادامه وجود دستورالعمل‌های موازی، دخالت‌های دولت در بازار، ضعف در اعمال سیاست‌های اعتباری و بانکی مناسب و کمرنگ بودن حمایت‌های دولت از صنایع، عدم‌امکان دستیابی کلیه واحدها به مواد به‌صورت قانونمند و عادلانه، نبود امکان بومی‌سازی با حمایت لازم ارکان نظارتی و افزایش نظارت استانداردهای صنعتی، عدم‌ایجاد فعالیت‌های لازم در جهت ساخت و ساز مسکن و حل مشکل کمبود حامل‌های انرژی همچون برق و گاز و نیز فشار ناشی از تحریم‌ها و نوسانات ناشی از آن بر روی نرخ ارز را از جمله این مشکلات برشمرد.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع تصریح کرد: تشریک‌مساعی در کلیه زنجیره فولاد و هم‌گرایی انجمن‌ها و تشکل‌ها جهت داشتن استراتژی مشترک در راستای تقویت بنیه صنعتی و اشتغال‌زایی و کاهش تاثیرات مخرب سربارهای جذب نشده حاصل از رکود و توقف واحدها نیز یکی دیگر از مسائل حائز اهمیت در رفع مشکلات می‌باشد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز