LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما
  • استخدام

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

ثبت رکوردهای پی‌درپی شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری علی‌رغم محدودیت‌های برق
بهمن ۲۴, ۱۴۰۱
با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو انجام شد؛ افتتاح سد باطله “زرشوران” به عنوان بزرگ ترین طرح زیست محیطی معادن کشور
بهمن ۲۵, ۱۴۰۱
نمایش همه

فولاد متیل، بازوی توسعه متوازن فولاد مبارکه؛ “بازدیدار” عرفانیان از متیل پس از سی سال

بهمن ۲۴, ۱۴۰۱
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

هلدینگ فولاد متیل را می‌توان همزاد فولاد مبارکه دانست. این شرکت در سال ۱۳۷۰ به ابتکار جمعی از مدیران متخصص حوزه صنعت از جمله مهندس محمدحسن عرفانیان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی هلدینگ فولاد متیل‌، اگر توسعه صنعتی و اقتصادی از انگیزه‌های ابتدایی سرمایه‌گذاری و ساخت شرکت‌هایی مانند فولاد مبارکه و فولاد متیل بوده، اما رشد و پرورش سرمایه‌های انسانی گران‌قیمت را می‌توان از دستاوردهای مهم به دنبال راه اندازی این شرکت‌ها دانست؛ از طرفی با توجه به پتانسیل موجود در شرکت فولاد متیل می‌توان از آن به عنوان بازوی اجرایی توسعه متوازن فولاد مبارکه در سطح کشور یاد کرد.

باید گفت که در اندیشه طراحان پروژه بزرگ فولاد مبارکه، انسان محور بودن شاخصی است که همیشه مورد تاکید و یادآوری مدیران دوران ساخت به ویژه مهندس عرفانیان بوده و در این میان توسعه پایدار شرکت فولاد مبارکه در ظهور و بروز دستاوردهای دانشی و اقتصادی این مجموعه در اقصی نقاط کشور و زندگی مردم دیده می‌شود، به گونه‌ای که با سرمایه‌گذاری این شرکت در استان‌های مختلف کشور ضمن رونق اقتصادی و اشتغالزایی، زمینه برای توسعه نیز فراهم آید.

اکنون شرکت فولاد متیل در آغاز سی و دومین سال فعالیت‌های خود، با تمرکز برفعالیت‌های بازرگانی و خدماتی با ۱۴ شرکت در داخل و خارج از کشور توانسته است بخشی از اهداف بنیانگذاران فولادمبارکه را فراهم آورد.

مهندس محمد حسن عرفانیان موسس شرکت فولاد مبارکه و فولاد متیل پس از سی سال  در بازدید ازهلدینگ فولاد متیل ضمن آشنایی با دستاوردهای این شرکت در ابعاد بازرگانی و تولید خطاب به مدیران و کارکنان این شرکت به فلسفه وجودی این شرکت اشاره داشت.

به گفته مهندس محمدحسن عرفانیان، اهمیت و جایگاه شرکت فولاد متیل در توسعه اقصی نقاط کشور به ویژه مناطق محروم به وضوح قابل توجه است و مبانی تفکر ساخت فولادمبارکه و مسیر حرکتی شرکت‌های پیرامونی آن همچون فولاد متیل نیز در تدوین نقشه استراتژی و حکمرانی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

به عقیده وی، انسان محور بودن، زمینه‌ساز رشد پایدار هرسازمانی است؛ امروز در شرکت‌های بزرگ صنعتی از جمله فولاد مبارکه می‌بینیم این اتفاق رخ داده و این شرکت با تکیه بر نیروهای انسانی متخصص توانسته به عنوان یکی از تاثیرگذارترین صنایع در صنعت و اقتصاد کشور شناخته شود.

از جمله موارد مهم مورد اشاره عرفانیان این بود که فولاد، صنعتِ صنعت ساز بوده و در سطح ملی دارای جایگاه است و همه تکنولوژی‌ها در آن وجود دارد، بنابراین زمانی‌که صنعت فولاد ما مطابق با روش‌های نوین فولادسازی در جهان حرکت کند، می‌توان در دیگر صنایع کشور نیز رشد و توسعه لازم را بدست آورد.

در واقع فولاد یک وزنه سنگین در ایران است و اگر دولت می‌خواهد رشد اقتصادی بین ۶تا۷درصدی در کشور را بوجود آورده و آن را حفظ کند، باید توجه ویژه به این صنعت داشته و حمایت لازم را از آن انجام دهد.

مهندس عرفانیان در ادامه سخنانش با نگاهی بر تاریخچه راه اندازی فولاد متیل نیز اظهار کرد: شرکت فولاد متیل از ابتدای راه اندازی‌اش مامور شد در استان‌های مختلف کشور نسبت به ایجاد واحدهای فروش و خدماتی اقدام کند و بازارهای ناشناخته و مصرف‌کنندگان دارای خط تولید با ظرفیت بالای ۱۰هزارتن را شناسایی کرده و از این طریق محصولات فولاد مبارکه را در سطح کشور به فروش برساند و زمینه‌های لازم برای خدمت رسانی در راستای ماموریت خود را فراهم آورد.

موسس و بنیانگذار شرکت فولاد مبارکه افزود: در واقع فکر تاسیس فولاد متیل را می‌توان دانش حکیمانه فولاد مبارکه دانست؛ چراکه از این طریق توسعه صنعت فولاد کشور به ویژه فولاد مبارکه در سطح کشور شکل گرفت، خوشبختانه امروزه نیز شاهدیم دکتر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه بر اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت فولاد تاکید داشته و سعی دارد این اقدام را در سطح جغرافیایی کشور به سرانجام برساند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

میدرکس فلکس MIDREX Flex؛ راه حل گذار از گازطبیعی به هیدروژن


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

لزوم تدوین طرح جامع اکتشافات معادن برای تحقق برنامه توسعه هفتم


اطلاعات بیشتر
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

شکاف ارزش میان قیمت طلا و استخراج‌کنندگان طلا


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز