LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

تحولات جاری ظرفیت تولید فولاد جهان و چگونگی انطباق صنعت با آن
شهریور ۲۶, ۱۳۹۸
“کم‌کاری‌ها” عامل اصلی صدور بخشنامه‌های عجیب و غریب در بخش معدن کشور
شهریور ۲۸, ۱۳۹۸
نمایش همه

آمادگی “فولاد تنبور” برای تولید پمپ‌ها و قطعات مورد نیاز واحدهای معدنی و فولادی کشور

شهریور ۲۷, ۱۳۹۸
موضوعات
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها
  • صادرات به آسیا
  • فولاد تنبور
  • مواداولیه
  • واحد فولادی

از سوی دکتر محمد حاتمی در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش اعلام شد:

آمادگی “فولاد تنبور” برای تولید پمپ‌ها و قطعات مورد نیاز واحدهای معدنی و فولادی کشور

تولید پک کامل پمپ‌ها، گریت‌بار، لاینر، قطعات متفرقه پمپ در مدل‌های مختلف، تولید شمش و نیز ولو از سه تا ۲۰ اینچ و تولید سایر قطعات فولادی با هدف صادرات به آسیای میانه از جمله مهم‌ترین برنامه‌های شرکت فولاد تنبور در سال ۹۸ است.

مهندس محمد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد تنبور در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این مطلب و در تشریح برنامه‌های توسعه شرکت گفت: این مجموعه برای اجرای طرح‌های توسعه به بالغ بر ۳۰میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد که مقرر شده از محل افزایش سرمایه سهامداران تأمین گردد.

وی با اشاره به این‌که این مجموعه تنها شرکت ریخته‌گری در منطقه است که در زمینه تولید قطعات فولادی و چدنی فعالیت می‌کند، تصریح کرد که فولاد تنبور در سال ۹۳و با سرمایه‌ای معادل ۱۰۰میلیارد تومان به تولید رسیده، قادر است سالانه ۱۵هزار تن قطعه در سال متشکل از ۱۲هزار تن قطعه فولادی و سه‌هزار تن گلوله به روش فُرج تولید کند.

حاتمی استفاده از بریکت، ضایعات فولادی و نسوزهایی که از طریق شات‌دان به دست می‌آید را از جمله مواداولیه مورد نیاز شرکت عنوان کرد و افزود: این شرکت تاکنون با توجه به شرایط و رویکردهای مدیریتی متأسفانه از ابتدای سال ۹۳ تا اواسط نیمه دوم سال ۹۷ سود‌ده نبوده ولی در ماه‌های پایانی سال۹۷ به سود قابل توجهی دست یافت که در مجمع سالانه شرکت از میزان سود و زیان رونمایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت فولاد تنبور گفت: اصولاً مشکلی که این‌گونه صنایع با آن مواجه هستند، عدم تحقق رویکردهای مشارکتی ناشی از اعتماد بخش‌های مختلف به یکدیگر و در نهایت نبود اعتماد میان بخش خصوصی و دولت و هم‌چنین دولت با بخش خصوصی است، به همین دلیل در کشور ما کارهای تیمی بسیار ضعیف است.

وی افزود: نبود روحیه همکاری و اعتماد باعث شده تا صنعت و معدن چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی کارنامه قابل قبولی در حوزه بنگاه‌داری از خود برجای نگذارد.

حاتمی معتقد است، شرکت‌هایی که با بهره‌گیری از منابع مشخص به لحاظ مواداولیه و بازار، وضعیت تثبیت شده‌ای دارند، از زمینه مناسب‌تری نیز در تمام بخش‌ها برخوردارند، به همین دلیل فولاد تنبور نیز در‌صدد است با تبدیل مجموعه به یک شرکت نمونه و با استفاده از استقرار سیستم هدفمند، استفاده از نیروهای انسانی به عنوان سرمایه غیرقابل جبران و بهره‌گیری از منابع صد‌در‌صد ناشی از سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی، سیاست‌گذاری‌های استراتژیک و نیز آینده‌نگری و به‌کارگیری نرم‌افزارهای مدرن با در نظرگفتن R&D قوی و نظارت دانایی‌محور و کارشناسانه، صاحبان سرمایه را ترغیب کند تا به شرکتی نمونه و در واقع به یکی از شرکت‌های جنبی تأمین‌کننده صنایع بزرگ مانند گل‌گهر و شرکت ملی صنایع مس ایران تبدیل شود.

به اعتقاد او، این مهم با اندکی درایت، آینده‌نگری، سعه صدر و انجام تحقیقات کارشناسی‌شده امکان‌پذیر است.

شایان ذکر است، سهامداران فولاد تنبور که متشکل از کارگران شاغل و بازنشسته گل‌گهر هستند توانسته اند برای بالغ بر ۸۰نفر به طور مستقیم و ۲۴۰ نفر غیرمستقیم ایجاد اشتغال کنند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

آذر ۱۷, ۱۳۹۸

مهندس محسن رضیعی در گفت‌وگوی تفصیلی با ماهنامه تخصصی پردازش اعلام کرد: گام مهم شرکت “فولاد متیل” برای ایجاد تحول در سیستم توزیع محصولات فولادی


اطلاعات بیشتر
آذر ۱۶, ۱۳۹۸

“فولاد کویر دامغان” با تولید آهن‌اسفنجی به روش SL/RN، گام نوینی در فولادسازی کشور پایه‌گذاری کرد


اطلاعات بیشتر
آذر ۱۴, ۱۳۹۸

آمادگی “فولاد غرب آسیا” برای تولید انواع ورق‌های نورد سرد با ضخامت‌های مختلف


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : تیم پیس استایل