قبل از برگزاری نمایشگاه و جشنواره ملی فولاد ایران ۲۷ تفاهمنامه با همت انجمن و شرکتهای بزرگ فولادی به ارزش ۶۵۲ میلیون یورو امضا شد.
مجتمع فولاد خراسان نیز با عقد قراردادهای مهم توانسته است بخش عظیمی از نیاز خود به تجهیزات را مرتفع سازد
محدودیت مصرف انرژی از جمله برق و گاز از مهمترین مشکلاتی است که امروزه کارخانجات صنایع فولادی با آن روبهرو هستند و مجتمع فولاد خراسان نیز از این بحث مستثنی نیست.
دکتر کسری غفوری: این شرکت در تابستان به دلیل قطعی برق، دو ماه تولید خود را از دست داد و این درحالی است که در زمستان نیز با قطعی ۴۰ روزه گاز مواجه بوده است.
فولاد خراسان درنظر دارد نیروگاه برق خود را در کمترین زمان ممکن به بهرهبرداری برساند.
این مجتمع در حوزه طرحهای توسعهای و تامین زیرساختها در حوزه تامین آب مصرفی مورد نیاز خود، به مدت ۲۵ سال پساب شهر نیشابور را در یک مزایده برنده شده است و عملیات اجرایی سه فاز اول آن شروع و بالغبر هزار و ۳۰۰ تا هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در این طرح صورت گرفته است.
پروژه ساخت کارخانه کنسانترهسازی ۲/۵ میلیونتنی سنگان در سال آینده به مدار تولید وارد و زنجیره تولید فولاد در این مجتمع تکمیل گردد.
افزایش ظرفیت واحد احیا فولاد خراسان از ۸۰۰ هزارتن به یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن ازجمله یکی از مهمترین طرحهای توسعه مجتمع است که مناقصات خرید تجهیزات انجام شده است.
با رفع محدودیتهای ناشی از کمبود انرژی فولاد خراسان قادر به افزایش ظرفیت واحد گندلهسازی از ۵/۲ میلیونتن به ۴/۳ میلیونتن خواهد بود.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان: طی سفر رییسجمهور به کشور افغانستان تفاهمی مبنیبر استفاده از ذخایر سنگآهن و موادمعدنی آن کشور منعقد و مقرر گردید با تشکیل یک کنسرسیوم قوی (شامل شرکتهای فولاد مبارکه، چادرملو، گلگهر، فولاد خوزستان، صبافولاد خلیجفارس و سنگآهن مرکزی) زمینه تامین بخشی از نیاز کشور به مادهاولیه سنگآهن مرتفع گردد.