LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

آشنایی با فولاد” کاردمیر”،اولین و قدیمی‌ترین شرکت فولاد کشور ترکیه (بخش اول)
آبان ۳۰, ۱۴۰۱
تغییرات در ترکیب هیأت مدیره ذوب آهن اصفهان دو عضو هیأت مدیره ذوب آهن اصفهان تغییر کرد
آذر ۱, ۱۴۰۱
نمایش همه

دکتر احسان دشتیانه، مدیرعامل شرکت “صبافولاد خلیج‌فارس” در گفت‌وگوی تصویری با گروه رسانه‌ای پردازش تاکید کرد: هموار کردن مسیر “صادرات”، مهم‌ترین راه برون‌رفت از مشکلات صنعت فولاد است

آذر ۱, ۱۴۰۱
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • سنگ آهن و معادن
  • مطالب ماهنامه
برچسب ها
  • احسان_دشتیانه
  • صبا فولاد خلیج فارس
  • گفت‌وگوی_تصویری

شرکت صبافولاد خلیج‌فارس دارای یک واحد ۵/۱ میلیون‌تنی تولید آهن‌اسفنجی، HBI و تنها تولیدکننده بریکت‌گرم در ایران است.

دشتیانه: تولید در این شرکت متاسفانه به‌دلایل متفاوت از جمله کمبود مواداولیه و… هیچگاه به ظرفیت کامل نرسیده است که با استقرار تیم جدید مدیریتی سعی شد این روند بهبود یابد.

مدیرعامل شرکت صبافولاد خلیج‌فارس: در بهمن‌ماه گذشته متوسط تولید ۶۰ هزارتن در هر ماه بود که در بهار امسال این رقم به ۷۰ هزارتن و در سه‌ماهه تابستان و مهرماه نیز به ۱۰۰ هزارتن رسید، با این حساب تا پایان سال‌جاری رکورد تولید از یک میلیون‌تن عبور خواهد کرد و سال آینده نیز سعی در کسب رکورد ظرفیت اسمی خواهد شد.

حدود نیمی از محصولات شرکت در داخل کشور مصرف می‌شود و نیم دیگر آن نیز صادر می‌گردد، گرچه در شش‌ماهه اخیر به‌دلیل محدودیت‌های صادراتی، روند صادرات سیر کاهشی به خود گرفته است.

دشتیانه: شرکت صبافولاد خلیج‌فارس تاکنون مشکلی بابت کمبود برق نداشته است، اما اگر به ظرفیت تولید کامل برسد، ممکن است با کمبود برق مواجه گردد که نیاز به حمایت مسوولان ذیربط دارد.

در صبافولاد خلیج‌فارس از ابتدا مقرر شده بود که ۴/۵ میلیون‌تن فولاد تولید شود، اما متاسفانه این شرکت به دلایلی از جمله تحریم‌ها، شرایط سهامداران و… نتوانست فاز دوم پروژه را اجرا کند.

مدیرعامل شرکت صبافولاد خلیج‌فارس: تیم مدیریتی جدید اراده و عزم جدی برای انجام طرح‌های توسعه دارد، هم‌اینک تمام مراحل پذیرش در بورس و نیز گزارش افزایش سرمایه جهت ارایه به بورس آماده شده است و لذا پیش‌بینی می‌شود تا نیمه‌دوم سال ۱۴۰۱ اجرای طرح توسعه شامل فولادسازی و احیاء۲، نورد و… آغاز گردد.

دشتیانه: طبق ابلاغیه ایمیدرو، کل توسعه‌های منطقه جهت رسیدن به ظرفیت ۱۰ میلیون‌تن انحصارا باید توسط شرکت ستاره‌سیمین هرمز و صبافولاد خلیج‌فارس انجام ‌شود.

طبق پیش‌بینی انجمن جهانی فولاد تا سال ۲۱۰۰ تقریبا بالانس فعلی تولید فولاد به روش قوس‌الکتریکی با روش کوره‌بلند (که هم‌اکنون ۳۰ درصد به روش کوره قوس‌الکتریکی و ۷۰ درصد کوره‌بلند است)، جابه‌جا می‌شود. تولیدکنندگان فولاد ایران هم باید با بهره‌گیری از آخرین متدهای روز دنیا به سمت تولید فولاد پاک حرکت کنند تا در سال‌های آینده به راحتی بتوانند در عرصه رقابت‌های جهانی حضور یابند.

مدیرعامل شرکت صبافولاد خلیج‌فارس: چالش جدی در صنایع فلزی و معدنی کشور، چالش بازار است، امروز تولید فولاد بیش از نیاز کشور برنامه‌ریزی شده‌ است و هم‌اکنون نیز حدود ۲۰ میلیون‌تن مازاد تولید داریم که باید با توسعه، تشویق و بهبود وضعیت اقدام به صادرات کرد.

دشتیانه: ایران با دارا بودن نیروهای متخصص، برخورداری از جغرافیای مناسب، وجود انرژی، دسترسی به آب‌های آزاد و توان صادراتی بالا از پتانسیل فوق‌العاده‌ای برخوردار است. بنابراین چالش اصلی امروز کشور ما، موضوع بازار و راهکار برون‌رفت از آن نیز توسعه صادرات است.

بهره‌وری در ایران به‌طور کلی پایین است، امروز نسبت نیروی‌انسانی به تولید متناسب نیست و باید به هر شکل ممکن بهره‌وری را افزایش داد. موضوع تولید، قیمت تمام‌شده، مدیریت، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و… همگی نیاز به بازنگری با هدف افزایش بهره‌وری دارند.

اگر صنایع کشور به‌ویژه صنعت فولاد درصدد رقابت است باید به فکر ادغام باشد، واحدهای کوچک در صورت ادغام از توان بالایی برخوردار شده و می‌توانند در بازارهای جهانی نیز به راحتی حضور پیدا کنند.

مدیرعامل شرکت صبافولاد خلیج‌فارس: صنعت فولاد کشور در تولید کالا با ارزش‌افزوده بالاتر در قیاس با بعضی کشورها رتبه پایین‌تری دارد که ضروری است با تلاش و برنامه‌ریزی برای تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالا، خلاء ایجاد شده برطرف گردد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

فروردین ۵, ۱۴۰۲

امضای تفاهم نامه راه‌اندازی مرکز کارآفرینی و نوآوری مواد معدنی


اطلاعات بیشتر
فروردین ۵, ۱۴۰۲

مهندس مرتضی علی‌اکبری، مدیرعامل شرکت “تجلی توسعه معادن و فلزات” در گفت‌وگوی تصویری با گروه رسانه‌ای پردازش خواستار شد: لزوم لحاظ‌ شدن ارزش‌ذاتی معادن در صورت‌های مالی شرکت‌های معدنی


اطلاعات بیشتر
فروردین ۳, ۱۴۰۲

دیدار نوروزی مدیر عامل چادرملو


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز