مدیرعامل فولادمبارکه در غرفه سنگ آهن مرکزی تاکید کرد:
سرمایه گذاری مشترک یا خرید محصول با شرکت سنگ آهن مرکزی در اولویت است/ رویکرد توسعه ای مدیریت جدید سنگ آهن مرکزی قابل تحسین است
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شرکت، در نخستین روز از بیست و چهارمین دوره سمپوزیوم فولاد کیش، محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با حضور در غرفه شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با مهندس حمیدیان مدیرعامل و دکتر یقطین ریاست هیات مدیره گفتگو و دیدار کرد.
مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اینکه سنگ آهن مرکزی ایران از اولین معادن سنگ در ایران بوده است، گفت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران از اولین شرکتهایی است که بنای صنعت فولاد کشور را ایجاد کرد.
طیب نیا با بیان اینکه ذخایر مناسبی در شهر بافق نهفته است که شرکت سنگ آهن مرکزی ایران باید به صورت بهینه از آن استفاده کند، گفت: بقای صنعت فولاد کشور به پیوند قوی بین معادن و صنایع فولادی بستگی دارد.
وی تصریح کرد: صنعت فولاد ایران باید رقابت پذیر باشد و رقابت رقیبان بزرگ می تواند موجب استحکام بیشتر مجموعه های فولادی و معدنی در ایران شود.
طیب نیا با اشاره به اینکه همکاری بین شرکت های فولاد مبارکه و سنگ آهن مرکزی ایران باید در قالب قراردادهای بلندمدت در قالب مشارکت،سرمایه گذاری و خرید محصول باشد، گفت: باید شرایطی را تعریف کنیم که تضمین منافع هر ۲ شرکت فولاد مبارکه و سنگ آهن مرکزی ایران باشد.
طیب نیا تصریح کرد: رویکرد و نگاه توسعه ای مدیریت جدید شرکت سنگ آهن مرکزی ایران قابل تحسین است و باید همین روند تداوم داشته باشد.
مدیرعامل فولادمبارکه اصفهان افزود:نمایشگاه سمپوزیوم فولاد کیش مهمترین رویدادی است که شرکتهای متعددی که در حوزه تکمیل زنجیره ارزش فولاد فعالیت دارد در آن حضور پیدا می کنند و این نمایشگاه بهترین محل برای مذاکره و انجام دیدارهای متعدد با برنامه ریزی های متعدد بین فعالان صنعت فولاد و معدن کشور است.
پروژه آهن اسفنجی طرحی حیاتی برای توسعه منطقه
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شرکت؛ پس از کلنگ زنی طرح احداث کارخانه آهن اسفنجی به ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال، توسط عبدالمالکی ؛ وزیر سابق رفاه ، کار و خدمات اجتماعی، شرکت سنگ آهن جهت سرعت در روند راه اندازی آن اقدامات بسیار شایانی انجام داده است.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن در حاشیه نمایشگاه بین اللملی سمپوزیوم فولاد در مورد روند برنامه ها و فعالیت های انجام شده کارخانه اسفنجی گفت: در ابتداء در مورد جانمایی طرح ۳ محدوده مختلف مورد بررسی قرار گرفت و یک محدوده که بیشترین تطابق را با ضوابط مکانیابی کارخانه داشت را انتخاب کردیم.
در این راستا سعی شد این محدوده از جنبه های مختلفی مانند بررسی های مغناطیسی سنجی، زمین شناسی و لرزه خیزی، موضوعات امنیت، پدافند غیرعامل، دفع و نگه داری پسماند و غیره مورد بررسی قرار گیرد و سپس نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام شود.
حمیدیان یادآور شد: در رابطه با مجوزها، جواز تاسیس از سازمان صمت اخذ شده و در مورد مجوز محیط زیست با انتخاب مشاور ذی صلاح و بررسی منطقه و تمام جنبه های زیست محیطی مربوط به طرح در نهایت گزارش ارزیابی زیست محیطی تهیه گردید که مورد تایید مقدماتی سازمان محیط زیست استان قرار گرفته و اکنون در حال اخذ مجوز از سازمان محیط زیست کشور هستیم.
عضو هیات مدیره شرکت سنگ آهن افزود: در مورد اسناد مناقصه پس از برگزاری جلسات متعدد فنی با مشاور طرح و نهایی سازی مبانی طراحی کارخانه این اسناد نهایی شد و مرحله اول مناقصه جهت شناسایی و پیش ارزیابی پیمانکار واجد شرایط انجام گرفت که در این مرحله با استقبال خوبی ۱۱ شرکت مطرح داخلی در آن شرکت نمودند و پس از ارزیابی های فنی ۶ شرکت که امتیازات لازم را کسب کرده بودند در تاریخ ۸ آبان ماه اسناد مناقصه را دریافت کرده اند و براساس برنامه زمانبندی می بایست طی ۳۰ روز پیشنهاد فنی و مالی خود را ارایه دهند که انشاءالله بتوانیم تا پایان آذرماه پیمانکار اصلی طرح را انتخاب نماییم.
وی در پایان گفت: در رابطه با زمان اجرای طرح امیدواریم که با یاری خداوند و حمایت های اعضای هیئت مدیره و همچنین مسئولان بتوانیم حداکثر طی ۳۶ ماه پروژه را به اتمام برسانیم.
در حاشیه سمپوزیوم فولاد کیش ۱۴۰۱ رخ داد؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشارکت(کنسرسیوم معدنی) با حضور محوری شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
به گزارش مرکزاطلاع رسانی شرکت، در دومین روز از برگزاری بیست و چهارمین دوره سمپوزیوم فولاد کیش در سال ۱۴۰۱ ،تفاهم نامه همکاری مشارکت ( کنسرسیوم معدنی) با حضور پررنگ شرکت سنگ آهن مرکزی ایران منعقد شد.
این تفاهم نامه به امضای مهندس حمیدیان به عنوان مدیرعامل و دکتر علی یقطین ریاست هیات مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران ،رضا نظام الاسلامی رئیس هیئت مدیره و علی شاکری نصب عضو هئیت مدیره شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر، اسدالله فرشاد مدیرعامل و مرتضی مرتضایی رئیس هئیت مدیره شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان و محسن مصطفی پور مدیرعامل و مجتبی گرگین ریاست هیات مدیره شرکت فولاد غدیر نی ریز رسیده است.
انجام سرمایه گذاری به منظور تجهیز ، استخراج و فروش سنگ آهن در معدن، طراحی،آماده سازی و تجهیز معدن، باطله برداری و استخراج و فروش ماده معدنی به ظرفیت تولید سالانه ۷۰۰ هزار تن کلوخه سنگ آهن از مهمترین مفاد این تفاهم نامه است.
بیست و چهارمین دوره سمپوزیوم فولاد کیش از تاریخ ۱۰ الی ۱۲ آبان ماه واقع در مرکز نمایشگاههای بین المللی کیش آماده حضور علاقمندان و فعالان صنعت فولاد و معدن و بازیدکنندگان عمومی است.