LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

بالارفتن قیمت گرافیت طبیعى و کک سوزنى و وضع عوارض ضدانحصار اتحادیه اروپا باعث شد:
تیر ۴, ۱۴۰۱
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب‌منطقه‌ای اصفهان: فولاد مباركه فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه كاهش مصرف آب داشته است
تیر ۵, ۱۴۰۱
نمایش همه

مهندس اکبر گل بو، مدیرعامل شرکت ” ایریسا” در گفت وگو با ماهنامه تخصصى پردازش تشریح کرد: ضمن تلاش براى توسعه ” کسب وکار مشاوره اى و تحول دیجیتال” ، هوشمندسازى،گسترش سیستم ERP،پیاده سازى تکنولوژى هاى نوظهورو..

تیر ۵, ۱۴۰۱
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها
  • #تحول دیجیتال
  • اکبر_گل‌بو
  • ایریسا
  • تکنولوژی
  • ماهنامه_تخصصی_پردازش
  • مصاحبه_163_162
  • هوشمندسازی

ایریسا، “ره نگاشت تحول دیجیتال” با هدف عضویت فولادمبارکه در باشگاه جهانى “فانوس دریایى” را با جدیت دنبال مى کند

مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون (ایریسا) در زمینههای تحول دیجیتال، سیستم‌های اطلاعاتی، اتوماسیون صنعتی و شبکه و زیرساخت در گفت‌وگوی مهندس اکبر گل‌بو، مدیرعامل این شرکت با ماهنامه تخصصی پردازش اعلام شد.

وی در این گفت‌وگو ضمن تشریح عملکرد و فعالیت هر یک از بخش‌های یادشده با اعلام اینکه این مجموعه جز اولین شرکت‌هایی است که با تاسیس و بهره‌برداری فولاد مبارکه راه‌اندازی شد و امروزه سیستمهای اطلاعاتی و یا اتوماسیون بالغ‌ بر ۹۰ درصد فولادسازان کشور بر اساس سیستم ایریسا کار می‌کند، اظهار داشت: شرکت ایریسا با هدف توسعه، ترویج و گسترش دانش‌فنی تولید و توسعه سیستم‌های ‌اطلاعاتی و اتوماسیون صنعتی که از خارج از کشور در فولاد مبارکه وارد شده بود تاسیس گردید تا علاوه‌بر فولاد مبارکه سایر فولادسازهای کشور نیز از خدمات آن بهره‌مند شوند.

گل‌بو با اشاره به اینکه درحال حاضر مشتریان ما عمدتا گروه فولادمبارکه، سایر صنایع فولادی و حتی خارج از صنعت فولاد مانند مخابرات، برخی از بانک‌ها و… هستند، گفت: شرکت ایریسا هم‌اینک در قالب چهار کسب‌وکار عملیاتی درحال فعالیت بوده و شعار اصلی آن اتوماسیون برای تمام سطوح است. هدف از اتوماسیون صنعتی در حقیقت تزریق توان و انرژی بیشتر به سیستم‌ها، تجهیزات و قطعات در خط تولید و انتقال داده‌ها از طریق سیستم جمع‌آوری اطلاعات (اسکادا) به سطوح بالاتر با هدف بهره‌وری بیشتر در زمینه تجهیزات و خطوط کلی تولید است.

مدیرعامل شرکت ایریسا مزیت رقابتی این شرکت را در این حوزه کسب‌وکار، استفاده از انواع برندها و تکنولوژی‌های خارجی و بومی کردن آن در داخل عنوان کرد و افزود: سطح بعدی اتوماسیون شرکت، موضوع شبکه و زیرساخت است تا طی آن هر کارخانه‌ای که بخواهد اطلاعات سیستم‌های اتوماسیون صنعتی را به سیستم‌های اطلاعاتی انتقال دهد، علاوه‌بر شبکه جامع به یک دیتاسنتر و مراکز کامپیوتر نیاز دارد که ایریسا به خوبی قادر به نصب، نگهداری و پشتیبانی آن است، ضمن‌آنکه خدماتی در ارتباط با امنیت در حوزه شبکه‌ها نیز به مشتریان از جمله مراکز پایش و مقابله با رخدادهای امنیتی (soc) و مرکز عملیات شبکه (NOC) ارایه می‌شود و طی آن‌ها سطح سیستم‌های اطلاعاتی قابل مدیریت خواهند بود.

وی همچنین نصب و راه‌اندازی سیستم ERP را مورد اشاره قرار داد و در تشریح دیگر ویژگی و توان‌مندی‌های شرکت گفت: سیستم‌های ارایه شده از سوی شرکت ایریسا از دو ویژگی مهم شامل”یکپارچگی” و “امنیت” بسیار بالا برخوردار هستند که طی آن مشتریان هیچگاه دچار مخاطره به لحاظ امنیت نشده‌اند، این درحالی‌است که با توجه به ابزارها و نیروی دانش‌فنی متخصص برای جلوگیری از مخاطرات امنیتی برنامه‌ریزی مناسبی انجام شده است. به هر حال یکپارچگی سیستم‌ها نیز موضوع مهمی است که همواره رعایت می‌شود.

گل‌بو در ادامه راه‌اندازی کسب‌وکار جدید شرکت در قالب “کسب‌وکار مشاوره‌ای و تحول دیجیتال” با هدف پیاده‌سازی تکنولوژی‌های نوظهور و کاربردی کردن آن‌ها در صنعت را یادآور شد و افزود: با ورود مفهومی به نام انقلاب‌صنعتی نسل‌چهارم و طرح این موضوع در سطح مجامع علمی، اقتصادی و… ما هم در فولاد مبارکه در همین راستا با اجرا و پیاده‌سازی پروژه‌هایی مانند طراحی شبکه مبتنی‌بر نرم‌افزار و SDN در مبارکه، عملا اقدام به بررسی وضعیت شرکت از جنبه دیجیتال در قالب یک سنجش بلوغ با بهره‌گیری از الگوهای خارجی و طراحی‌های داخلی شدیم و بر این اساس بلوغ دیجیتال فولاد مبارکه اندازه‌گیری و سپس عملیات پیاده‌سازی آغاز شد، گرچه برای اجرای این مهم، شرکت فولادمبارکه می‌بایست عضو باشگاه جهانی “فانوس‌دریایی” می‌شد که برای تحقق این اتفاق ضرورتا بایستی یک‌سری اقدامات ویژه صورت می‌گرفت که در همین راستا “ره‌نگاشت” تحول‌دیجیتال با همین هدف طراحی گردید که فولادمبارکه هوشمند را در سال ۱۴۰۴ به تصویر می‌کشد.

مدیرعامل شرکت ایریسا با تاکید بر این‌که امروز بالغ‌بر ۳۳ پروژه مهم برای تحقق این طرح درحال انجام است، تصریح کرد که طرح یاد شده، یک “پروژه”نیست که زمانی آغاز و زمان دیگری خاتمه یابد، به‌هرحال با پیشرفت تکنولوژی و بروز فناوری‌های نوظهور در دنیا چاره‌ای بجز تعریف یک نظام سیستماتیک جدید نداریم و قطعا باید به‌طور مداوم در راستای طرح‌های دیجیتال، یک نظام مدونی را اجرا و پیاده‌سازی نماییم. طرح فوق ایستا نیست، یک فرآیند است و باید به‌طور مستمر ادامه یابد.

وی با اعلام این‌ که در سال ۲۰۱۷ یکی از بزرگ‌ترین چالش از میان ۱۰ چالش پیش‌روی صنایع معدنی و فلزی، بحث هوشمندسازی و دیجیتال‌سازی اعلام شده، خاطرنشان ساخت: با اجرای طرح هوشمندسازی و به واسطه ردیابی قطعات و خطوط تولید، شاهد کاهش میزان مصرف و اتلاف انرژی، کاهش هزینه‌های حمل و نقل و گردش کالا‌، کاسته شدن از اتلاف تجهیزات و… خواهیم بود، به گونه‌ای که میزان بهره‌وری ۸-۷ درصد افزایش می‌یابد.

گل‌بو با اشاره به این‌که شرکت ایریسا با دارا بودن پتانسیل بیش از ۶۰۰ کارشناس زبده در سراسر کشور آماده ارایه خدمات در چهار کسب‌وکار یادشده به صنعت فولاد و دیگر صنایع، بنگاه‌ها و نهادهای اقتصادی کشور است، افزود: بحث مطالعه کلان روندها ما را به آن نقطه رساند که چون درحال حاضر انواع تکنولوژی‌های نوظهور مانند هوش‌مصنوعی، واقعیت ارزش‌افزوده، واقعیت‌مجازی، اینترنت اشیای صنعتی، چاپگرهای سه‌بعدی، دوقلویی دیجیتال و انواع تکنولوژی‌های دیگر درحال پیاده‌سازی است، ما نیز باید همگام با جهان در این فرآیند دایما خود را مورد ارزیابی قرار دهیم تا همسو با تکنولوژی جهان وضعیت حاکم را بهبود بخشیده و موضوع دیجیتال‌سازی را به‌طور اساسی پیاده‌سازی کنیم.

شایان ذکر است، این شرکت هم‌چنین در خصوص خدمات مرتبط با برنامه‌ریزی پیشرفته نیز از طریق یکی از شرکت‌های زیرمجموعه با محوریت شرکت”سیستم‌های پشتیبان‌تصمیم” فعالیت‌های مرتبط با این حوزه را در قالب شرکت مهندسی تاکبن به مشتریان خود ارائه می‌کند. این شرکت تاکنون توانسته است با طراحی سیستم‌های پیشرفته برنامه‌ریزی تولید، بهینه‌سازی منابع تامین و… کمک شایانی به افزایش بهره‌وری در سطح فرآیند بنماید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

مرداد ۱۵, ۱۴۰۱

پیام مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران به مناسبت روزخبرنگار


اطلاعات بیشتر
مرداد ۱۵, ۱۴۰۱

گفت‌وگوی تصویری ماهنامه تخصصی پردازش با مهندس جهاندار شکری،،عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولادایران(قسمت دوم)


اطلاعات بیشتر
مرداد ۱۵, ۱۴۰۱

با حکم دکتر علی رستمی؛ مدیر مجتمع مس سونگون منصوب شد


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز