LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در سومین کنفرانس تخصصی استیل‌پرایس با عنوان اکتشاف ذخیره معدنی؛ فرصت‌ها و چالش‌ها گفت: استاندارد ذخایر کشور هنوز مورد تایید استانداردهای بین‌المللی نیست
اسفند ۹, ۱۴۰۱
💥مقاله جذاب و خواندنی؛ گزارشی از کارخانه فولاد عاری از سوخت‌های فسیلی در سوئد (بخش سوم) استفان کُخ: اتوماسیون، خودش به تنهایی یک موضوع مهم است
اسفند ۱۰, ۱۴۰۱
نمایش همه

ریل‌گذاری حوزه توسعه معادن نیازمند جراحی جدی است

اسفند ۹, ۱۴۰۱
موضوعات
  • اخبار
برچسب ها

مهندس مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران در سومین کنفرانس تخصصی استیل پرایس با عنوان اکتشاف ذخیره معدنی؛ فرصت‌ها و چالش‌ها عنوان کرد: از مجموع ۱۱۸۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسعه در دنیا، ۱۵ درصد آن متعلق به حوزه اکتشاف است

وی افزود: با گذشت بیش از ۵۰ سال از شناسانی بلوک مرکزی سنگ‌آهن ایران، اکتشافات جدی بیشتری صورت نگرفته و تنها از ذخیره شناخته شده بهره‌برداری صورت می‌گیرد.

حمیدیان گفت: شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران برای حوزه اکتشاف، شرکت جداگانه‌ای تاسیس ‌و با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های معدنکار منطقه، فراهم‌کردن ماشین‌آلات و… سعی در توسعه اکتشافات منطقه دارد.

مدیرعامل سنگ‌آهن مرکزی ایران هم‌چنین اظهار داشت: ذخایر قابل استخراج سنگ‌آهن کشور ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون‌تن است که از این میان ۵۰۰ میلیون تن در معادن استخراج و مصرف شده و ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن آن باقی مانده که پیش‌بینی می‌شود این میزان برای تاب‌آوری ۱۵ سال آینده کافی باشد.

شرکت‌های معدنی باید تولیت اکتشاف معادن را به عهده داشته باشند و این مهم از توان دولت خارج است. در سال‌های گذشته، موضوع متولی‌گری اکتشاف معادن در قوانین کشور مطرح نبوده.

حمیدیان گفت: تابه‌حال سودآوری در معدن یک موضوع یک‌طرفه بوده و این مهم نیازمند مدیریت دوطرفه است. معادن در صورت سرمایه‌گذاری موجب سودآوری می‌شوند.

پیاده‌سازی الگوی تدریس رشته پزشکی در رشته معدن چاره‌ساز تربیت فارغ‌التحصیلان این رشته است. حمیدیان با ذکر مثالی از دوره اجباری طرح پزشکی گفت: دانشجویان رشته معدن هم مانند پزشکی پس از طی یک دوره تئوری، باید ملزم به حضور در معادن و گذراندن طرح شوند تا از این طریق آموزش عملی و مناسب به آنها داده شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

خرداد ۱۵, ۱۴۰۲

مدیرعامل فولاد هرمزگان در جلسه ارزیابی هلدینگ مبارکه مطرح کرد: فولاد هرمزگان، درخشان‌تر از سال‌های گذشته


اطلاعات بیشتر
خرداد ۱۵, ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در بازدید از طرح توسعه شرکت صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز: تقویت برند فولاد هرمزگان در دنیا با اجرای طرح‌های توسعه‌ای


اطلاعات بیشتر
خرداد ۱۵, ۱۴۰۲

مجمع عمومی سالیانه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری برگزار شد


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز