LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

گفت‌و‌گوی تصویری ماهنامه تخصصی پردازش با مهندس منصور یزدی‌زاده مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان ( قسمت دوم)
آذر ۶, ۱۴۰۰
مدیرعامل ایمپاسکو خبر داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان جذب سرمایه در هفت ماهه نخست سال جاری
آذر ۷, ۱۴۰۰
نمایش همه

آمادگى شركت “نوين دانش آينده” (گروه صنعتى ندا) براى ارائه خدمات در حوزه اتوماسيون صنعتى و ابزار دقيق در صنايع معدنى، نيروگاهى، نفت، گاز، پتروشيمى و…

آذر ۷, ۱۴۰۰
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • دسته‌بندی نشده
  • سرب و روی
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات گوناگون
  • مس و آلومینیوم
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها

در گفت‌وگوى مهندس اميرعباس واصبى، مديرعامل شركت با ماهنامه تخصصى پردازش اعلام شد:
آمادگى شركت “نوين دانش آينده” (گروه صنعتى ندا) براى ارائه خدمات در حوزه اتوماسيون صنعتى و ابزار دقيق در صنايع معدنى، نيروگاهى، نفت، گاز، پتروشيمى و…

شرکت نوین‌دانش آینده در سال ۱۳۶۳، در حوزه اتوماسیون صنعتی و ابزاردقیق در صنایع مختلف معدنی، نیروگاهی، نفت و گاز و پتروشیمی تأسیس شده و در حال حاضر دارای فضای کارگاهی با وسعت ۱۶ هزار مترمربع که دارای سالن‌های تولیدی با زیربنای چهار هزار مترمربع است که از این نظر در کشور و منطقه بی‏نظیر است.

مهندس امیرعباس واصبی، مدیرعامل شرکت نوین‌دانش آینده (گروه صنعتی ندا ) در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش در تشریح فعالیت‌های این شرکت گفت: با اعتمادی که شرکت ملی گاز ایران و زیر مجموعه‏های وزارت نفت بدین مجموعه نمود، گروه ندا اولین شرکتی در کشور بود که سیستم‏کنترل توربوکمپرسورهای گاز و در مراحل بعد، توربوژنراتورهای تولید برق را طراحی و اجرا کرد. لازم به ذکر است که جایگزینی سیستم کنترل مزبور با نمونه خارجی با یک پنجم قیمت تجهیزات مشابه خارجی انجام شده است.

وی افزود: به عنوان همکار ایرانی شرکت زیمنس آلمان در صنایع نیروگاهی، توانسته‏ایم سیستم کنترل بیش از ۲۰ بلوک نیروگاهی را اجرا نماییم.

او به پروژه‌های اخیر این شرکت اشاره و افزود: پس از برجام موفق شدیم سیستم T3000 زیمنس را که به روزترین سیستم اتوماسیون در جهان است، در بخش گاز و بخار نیروگاه‌ها، طراحی، تأمین و اجرا نماییم. همچنین در صنایع سیمان در سال‌های گذشته، برای اولین‌بار در کشور، کل سیستم برق، اتوماسیون و ابزاردقیق پروژه سیمان ممتازان کرمان در مدت کوتاهی و به صورت کلید در دست توسط گروه صنعتی ندا انجام شد که این موارد بخشی از خدمات انجام شده در طی ۳۷ سال فعالیت شرکت نوین‌دانش آینده (گروه صنعتی ندا) در صنعت می‏باشد که برای اولین‌بار و بر اساس افزایش نقش شرکت‌های ایرانی در صنعت کشور انجام شده است.

واصبی همچنین درخصوص پروژه‌های انجام شده در سایر صنایع معدنی گفت: اجرای سیستم‌های کنترل و اتوماسیون “هود مس سرچشمه”، “فلوتاسیون مس دره‏زار”، “خردایش و فلوتاسیون مس درآلو”، “آنلودینگ فولاد خراسان” و نیز طراحی و اجرای اتوماسیون بخش‌هایی از مجتمع‏های “جهان‌فولاد سیرجان” و “مس سونگون”، از جمله پروژه‏هایی هستند که اخیراً توسط نوین‌دانش آینده در کشور صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت نوین‌دانش آینده با اشاره به شرایط همه‌گیری بیماری کرونا، گفت: در سال گذشته، علیرغم اجرای دستورالعمل دورکاری تعریف شده در شرکت (تا ۸۰ درصد) به دلیل وجود زیرساخت‌های مهندسی و کنترلی لازم و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، عملکرد بالایی مانند سال‌های قبل از آن داشته و در عین‌حال کمترین میزان ابتلا به بیماری در شرکت اتفاق افتاده است.

وی با بیان ‌این‌که در دل هر شرکت کوچک و متوسط ‌مقیاس، پتانسیل ارتقا به یک شرکت بزرگ مقیاس (با برنامه‏ریزی مدون و مناسب) نهفته است، افزود: این شرکت به دلیل دارا بودن زیرساخت‌های مناسب، درصدد ارتباط با شرکت‌های خارجی صاحب تکنولوژی و لایسنس در پروسه‏های معدنی است تا ضمن انتقال دانش فنی روز به کشور، قادر به ارائه خدمات بهتر با تکنولوژی بالاتری باشد. همچنین در حوزه سیستم‌های کنترل نیز با برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد در راستای گسترش و تعمیق دانش اتوماسیون، اقدامات مناسبی صورت گرفته است.

واصبی، فلسفه سیستم‌های کنترل در ایران را بر پایه دانش بومی دانسته و خاطرنشان کرد: پیش از این، اجرای این سیستم‌ها در ایران با ارزبری بالایی همراه بود که با آموزش و افزایش نیروی متخصص ضمن جلوگیری از خروج ارز از کشور و علیرغم واردات بعضی قطعات مورد نیاز سیستم کنترل دارای استاندارد جهانی، مراحل برنامه‏ریزی، طراحی و مهندسی نرم افزار و سخت افزار، ساخت، تست، نصب و راه‏اندازی و… توسط نیروهای داخلی صورت می‌پذیرد.

مدیرعامل نوین‌دانش آینده، ضمن اشاره به مشکل کمبود نقدینگی در بخش‌خصوصی و با بیان این‌که استفاده از تسهیلات بانکی با نرخ بهره‏های بالا با توجه به طولانی شدن زمان پروژه‌ها، توجیه اقتصادی خود را از دست می‌دهد، به لزوم حمایت کارفرمایان و بانک‌ها از شرکت‌های اجرایی اشاره و تصریح کرد: دیرکرد در پرداخت‌های شرکت‌های مهندسی و پیمانکاری، موجب ایجاد نارضایتی و عدم‌ امکان فعالیت مناسب این شرکت‌ها می‌گردد که این مهم ضربه بزرگی به صنعت پیشرو کشور وارد می‌کند.

او عدم‌هماهنگی میان بخش‌های مختلف صنایع، گمرک، بانک‌ها از جمله در تخصیص ارز، اجرای قوانین خلق الساعه و… را از دلایل طولانی‌شدن پروسه اجرای پروژه‏های صنعتی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: دولت می‌تواند با تجمیع بخشنامه‌های متعدد و ایجاد اصل یکپارچگی در قوانین، یک نقشه راه کلی ترسیم و راه را برای تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان خدمات مهندسی داخلی هموار سازد.

وی در پایان افزود: نوین‌دانش‌ آینده که مورد تحریم اتحادیه اروپا بود، توانسته با اقدامات قانونی از لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا خارج شده و با توجه به تجارب بین‏المللی گذشته که در کشورهایی همچون کنیا و اردن پروژه‌های راه‌اندازی نیروگاه و کارخانه سیمان را به سرانجام رسانیده، دارای قابلیت بالقوه انجام پروژه‏های بین‏المللی در منطقه است که در برنامه‏های آتی این شرکت جایگاه ویژه‏ای دارد.






اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

اسفند ۲۷, ۱۴۰۱

گام بلند فولاد سفیددشت برای افزایش ۸۰۰ هزار تنی ظرفیت فولاد کشور؛ نخستین ذوب واحد فولادسازی فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری به دست آمد


اطلاعات بیشتر
اسفند ۲۷, ۱۴۰۱

افتخارآفرینی فولادهرمزگان در آخرین روزهای پایان سال ۱۴۰۱


اطلاعات بیشتر
اسفند ۲۷, ۱۴۰۱

بازدید سرزده و شبانه مدیرعامل ذوب آهن اصفهان از خط تولید


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز