LogoLogoLogoLogo
  • صفحه اصلی
  • آهن و فولاد
  • سنگ آهن و معادن
  • فلزات پایه
  • نظرها و دیدگاه ها
  • LME
  • اشتراک ماهنامه
  • تماس با ما

اولین و پرمخاطب ترین نشریه تخصصی صنایع فلزی و معدنی
(از سال 1384 )
اخبار و تحلیل های صنایع آهن و فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی، معادن و...

۱۳۶ بخشنامه در بخش معدن!
آبان ۲۶, ۱۴۰۰
افزایش دو برابری ظرفیت اسمی تولید در “فروسیلیس ایران”
آبان ۲۹, ۱۴۰۰
نمایش همه

مهندس محمود مصری‌نژاد، رئیس هیات‌مدیره شرکت صنایع معدنی عصرنوین بهاباد، در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش ضمن تشریح مهم‌ترین راه‌های نجات صنایع معدنی کشور تاکید کرد

آبان ۲۷, ۱۴۰۰
موضوعات
  • آهن و فولاد
  • اخبار
  • دسته‌بندی نشده
  • سنگ آهن و معادن
  • مطالب ماهنامه
  • نظرها و دیدگاه ها
برچسب ها


موفقیت در اکتشاف تونلی و زیرزمینی نیاز به تعامل با جهان پیشرفته و بهره‌گیری از تجهیزات مدرن دارد

شرکت صنایع معدنی “عصرنوین بهاباد”، در پی مجوز دریافتی از وزارت صمت با سرمایه‌گذاری عمده شرکت‌های معدنی و صنعتی چادرملو و آهن و فولاد غدیرایرانیان در آذر ماه سال ۱۳۹۹ تاسیس گردید. کارخانه کنسانتره آهن شرکت صنایع معدنی عصرنوین بهاباد پس از احداث و راه‌‌اندازی قادر خواهد بود، بیش از چهار میلیون تن از نیاز واحدهای گندله‌سازی به ویژه مجتمع گندله‌سازی آهن و فولاد غدیرایرانیان در بهاباد استان یزد را مرتفع سازد.
مهندس محمود مصری‌نژاد، رئیس هیات‌مدیره شرکت صنایع معدنی عصرنوین بهاباد، در گفت‌وگو با ماهنامه تخصصی پردازش با اعلام این مطلب به تشریح ویژگی‌های احداث خط جدید گندله‌سازی در منطقه یاد شده پرداخت و افزود: در این واحد مقرر شده با هدف تحقق تولید چهار میلیون تن کنسانتره در فاز اول، یک واحد یک میلیون تنی کنسانتره با استفاده از سنگ‌‌آهن موجود در منطقه احداث شود، کنسانتره این واحد تولیدی در کارخانه تولید گندله به مصرف خواهد رسید. گفتنی است، امسال مناقصه احداث کارخانه انجام، و شرکت مهندسی فکورصنعت نیز به عنوان پیمانکار در حال تجهیز کارگاه می‌باشد.
وی گفت: در صورت پیشرفت موفقیت‌آمیز پروژه به ویژه در بخش اکتشافات فازهای بعدی تولید کنسانتره که هم‌اینک در حال مطالعه است به مرحله اجرا در خواهد آمد.
رئیس هیات‌مدیره شرکت صنایع معدنی عصرنوین بهاباد، میزان سرمایه‌گذاری شرکت را حدود ۳۸ میلیون یورو اعلام و خاطر نشان کرد که از این مقدار بالغ بر ۵/۲۰ میلیون یوروی آن ارزی و ما‌بقی ریالی است، ضمن‌آنکه تجهیزات نیز عمدتا اروپایی بوده و برای ۲۵۰ نفر ایجاد اشتغال خواهد کرد.
مصری‌نژاد نیاز واحدهای تولید فولاد به مواد اولیه را یادآور شد و گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با جدیت به دنبال اکتشاف سنگ‌آهن در پهنه‌های مرکزی ایران به‌ویژه استان یزد است. ضمن‌اینکه در این راستا شرکت معدنی و صنعتی چادرملو دستگاه‌های حفاری متعددی خریداری و در این پهنه‌ها مستقر خواهد کرد. این در حالی‌است‌که تاکنون در دو نقطه قابل‌توجه و از جمله منطقه D19 با مشارکت سنگ‌آهن بافق در حال اکتشاف می‌باشد.
وی موضوع چالش‌های پیش‌روی معدن را مورد بحث قرار داد و با تحلیلی جامع در این خصوص اظهار داشت: در اهداف ۲۰ سال پیش، تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ دست یافتنی نبود، اما در حال حاضر شواهد نشان از دست‌یافتن به این موضوع مهم دارد. به هرحال بومی‌سازی و ساخت داخل تجهیزات با وجود تحریم‌های سنگین به کمک این صنعت آمد که در رشد و شکوفایی آن بسیار موثر بوده است.
او معتقد است، امروز آنچه که این بخش از صنعت به آن نیاز دارد، شجاعت و نو‌آوری در تصمیم‌گیری‌های مهم است، زیرا ما سالیان متمادی یاد گرفته‌ایم که هر آنچه که در گذشته داشته‌ایم استفاده نمائیم.
این پیشکسوت صنایع معدنی کشور گفت: در سال ۹۹ کنسانتره تولیدی حدود ۴۹ تا ۵۰ میلیون تن بوده و پیش‌بینی‌ها حکایت از همین میزان تولید در سال ۱۴۰۰ دارد، در حالیکه برای تولید ۵۵ میلیون تن فولاد به ۸۰ میلیون تن کنسانتره یا معادل آن به ۲۰۰ میلیون تن سنگ‌آهن با عیار ۴۲ درصد به بالا نیاز است.
رئیس هیات‌مدیره شرکت صنایع معدنی عصرنوین بهاباد، افزود: در حال حاضر برای استخراج از معادن موجود تلاش وافری در حال انجام است، اما کفاف ۲۰۰ میلیون تن سنگ مورد نیاز را که بتوان ۸۰ میلیون تن کنسانتره تولید کرد نمی‌دهد، لذا به‌غیر از اکتشاف در پهنه‌های جدید راه دیگری متصور نیست، گر‌چه ایمیدرو و وزارت صمت تلاش‌های زیادی برای شناسایی انجام داده‌اند، ولی لازم است با در اختیار گذاردن معادن به تولیدکنندگان کنسانتره کشور، امکان استخراج سنگ مورد نیاز تسهیل گردد.
مصری‌نژاد معتقد است که شرکت‌های بزرگ فولادی نظیر چادرملو، مبارکه، گل‌گهر و… باید با یک مشارکت قوی، اقدام به سرمایه‌گذاری در پهنه‌های ناشناخته نمایند.
به گفته او، در حال حاضر چادرملو و گل‌گهر دست به اکتشاف زده‌ و اقدام به واردات تجهیزات جهت حفاری تا عمق دو هزار متر نموده‌اند. این در حالی است که پهنه وسیعی را دو شرکت معدنی چادرملو و گل‌گهر در اختیار دارند و با گشایش در امر صدور مجوزهای لازم امید می رود به ذخایر جدیدی دست یابند.
وی افزود: هم‌اینک شرکت‌هایی که قادر به حفاری و اکتشاف هستند، دارای تجهیزاتی قدیمی و مستهلک بوده و عمق نمونه‌گیری آنها عمدتاً کمتر از ۵۰۰ متر است، در حالیکه تجهیزات جدید قادر به انجام عملیات در اعماق بالاتر خواهند بود. ضمن‌آنکه یکی از راه‌های برون‌رفت از مشکلات، حرکت به سوی اکتشاف تونلی و زیر‌زمینی توسط تجهیزات مدرن و البته از همه مهم‌تر تعامل با دنیای آزاد است.
رییس هیات‌مدیره شرکت صنایع معدنی عصر‌نوین بهاباد با اعلام این‌که عمده معادن رو باز ۱۰ تا ۱۵ سال دیگر به اتمام می‌رسد و ضروری است فعالان این بخش به سوی اکتشاف در عمق برای یافتن ذخایر جدید حرکت کنند، خاطرنشان کرد، باید باور کنیم که امروزه معادن رو باز برای رسیدن به اهداف کافی نیست و بایستی با استفاده از تجربه افراد و با بهره‌گیری از تجهیزات روز به اهداف مورد نظر دست یابیم. فراموش نکنیم یکی دیگر از راه‌حل‌های تامین سنگ استفاده از تعاملات بین‌المللی با کشورهایی است که کمتر درگیر مشکلات سیاسی هستند و در حال حاضر در کشورهایی نظیر افغانستان، کشورهای آفریقایی، استرالیا و… می‌توان فعالیت نمود، اما برای تحقق آن نیاز به یک عزم و اراده ملی و البته تعامل بین‌المللی دارد.
وی افزود، اتخاذ تصمیم‌های بزرگ و مهم در کشور نیاز به جرات دارد، برای مثال باید مدیران را در کلیه امور تشویق کرد و با پرهیز از وضع مقررات دست‌وپاگیر، راه فعالیت‌شان را هموار کرد تا شرکت‌های بزرگ پا پیش گذاشته و با مشارکت خود در این‌گونه موضوعات سهیم گردند.
این پیشکسوت صنایع معدنی کشور، عدم تصمیم‌گیری قاطع و نبود ثبات مدیران، از بین‌ بردن جرات تصمیم‌گیری در میان مدیران ارشد و میانی، نبود چابکی و اثرگذاری بالا در سازمان‌های مرتبط با اکتشافات و… را از دیگر موانع پیش‌رو دانست و از مدیران ارشد کشور خواست تا با یک نگاه جامع مدیریتی جهت رفع موانع تولید اقدام نمایند.


اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

مرداد ۲۱, ۱۴۰۱

همزمان با سفر رئیس جمهور و هیات همراه به کرمان وزیر صمت از طرح های توسعه مجتمع مس شهر بابک بازدید کرد


اطلاعات بیشتر
مرداد ۲۰, ۱۴۰۱

جدیدترین شماره ماهنامه تخصصی پردازش حاوی تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های بازار جهانی فلزات و معادن، گفت‌وگو با مدیران‌عامل، کارشناسان و صاحب نظران حوزه صنایع فلزی و معدنی در ۲۲۰ صفحه منتشر شد


اطلاعات بیشتر
مرداد ۲۰, ۱۴۰۱

مهندس اسماعیل فخریان، مدیرعامل شرکت در گفت وگو با ماهنامه تخصصى پردازش اعلام کرد:


اطلاعات بیشتر
© تمامی حقوق این سایت برای ماهنامه تخصصی پردازش محفوظ است.      طراحی و پشتیبانی : اینستا ادز